Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vzkaz pro všechny na téhle poradně, kteří mě znají...

Čau
Nevím jak by jsem měl začít, ale pokusím se o to...

Už delší dobu vás do slova ser*. Moje dotazi jsou více méně o ničem, protože cokoliv mě poradíte, tak já to udělám úplně jinak nebo to neudělám vůbec, protože jsi myslím, že to třeba nemumůže (v určitém problému...).


Asi budu znít fakt dost divně pro některé, kteří si myslí, že jsem jenom malé hovádko, které nic pořádně neumí a furt se na něco vyptává...Ale OMLOUVÁM SE VŠEM ZA TO, CO JSEM TADY NA TÉ PORADNĚ KDY ZPŮSOBIL !!!


Já tady končím, né kvůli tomu, že by to tady bylo blbý ale naopak, kvůli tomu aby jsem vám tady už nedělal "peklo". Až teďka jsem si to vlastně celé uvědomil... A i Vás tak trochu obdivuji, že jste se mnou měli takové nervy.


Pokud mi to dovolíte, tak by jsem chtěl tady mít už jenom jeden dotaz a slibuju, že se budu alespoň tady naposledy chovat jako normální člověk...



Dotaz: Chtěl by jsem teďka už definitivně vyřešit můj PC problém, nevím jak svoje pc pořádně "připravit" na hry, nevím jaké ovladače a kde stáhnout, zbytečné procesy už mám vyplé. Zkráceně : Jak optimalizovat moje PC pro výkon.


Ocením moc, když mi odpustíte.
Ocením, když my i naposledy na této poradně a už i definitivně poradíte, díky

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny