Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dobití kreditu přes internet?

T-Mobile ma na svem webu moznost online dobiti stejne jako to ma O2. Logicky na webu T-Mobile dobijim T-Mobile cislo a na webu MOBIL.CZ dobijim cislo od nich. Kazdy operator si dobijeni resi na svem webu, vyjimkou je jen to O2, kde krome O2 muzes dobijet i preprodejce sluzeb od O2 - BleskMobil.

Dobijim klasicky online platebni kartou stejne jako to chces ty. Dobijeni kreditu pres bankovni aplikaci (z tveho uctu) je nadstandardni sluzba, kterou poskytuje jen nekolik malo bank, ktere maji s tim danym mobilnim operatorem smlouvu. Takze pokud zmenis mobilniho operatora je mozne ze jineho banka zrovna nabizet nemusi a tudiz si delat dalsi ucet v bance jen kvuli tomuto je docela zbytecne.

Doporucil bych ti jako prvni vec, kterou bych na tvem miste udelal, je volat na podporu tveho operatora (BleskMobil) a doresit situaci s nim. Pokud by situaci doresit neslo, tak jednoznacne zmenit mobilniho operatora, dobijeni kreditu online platebni kartou je trivialni sluzba, kterou snad kazdy mobilni operator nabizi a mela by fungovat spolehlive tak jako funguje u tech dvou mych mobilnich operatoru. To je totiz duvod, proc jsme ti tu neverili a nikdo ti na tvuj dotaz neodpovedel, nebot resis neco, co vsem funguje spolehlive a nikdo tvemu problemu proste nemohl uverit. Opravdu volej na BleskMobil a pokud nic, jdi jinam.

Jinak chodit k bankomatu je snad i v dnesni dobe zbytecne, temer vsude se da platit kartou primo, dneska mas ty bezkontaktni, takze se to nemusi ani nikam strkat, maximalne trafiky bohuzel jeste casto karty neumi, tak snad tam je jeste potreba hotovost. :-/

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny