Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dotaz ohledně 2 monitoru

Ahoj.
Mám doma monitor Samsung 24" a chystám se koupit ještě jeden. Líbí se mi prohnute monitory, ale nevím jak to bude vypadat s tím normálním + bych chtěl asi 27" ten druhej. A tak se ptám má někdo jeden monitor větší než druhej a nevypadá to blbě? Případně má někdo prohnutej s normálním a vypadá to ok?

Předmět Autor Datum
Jak to bude vypadat, to bych neřešil. Znám dost lidí, co dělají na dvou různejch monitorech (resp. o…
Machr55 06.01.2016 11:25
Machr55
(resp. obrazovka notebooku + externí monitor) nešpehuj ma cez okno... --- jinak jediné čo musí být…
Mlocik97 06.01.2016 11:46
Mlocik97
Já mám 24 palc samsung a vedle něj 17 palc packard ... samsung fullHD packard HDR ... pro mě je to d… poslední
MontyBerns 06.01.2016 22:47
MontyBerns

Jak to bude vypadat, to bych neřešil. Znám dost lidí, co dělají na dvou různejch monitorech (resp. obrazovka notebooku + externí monitor) a nevadí jim to. Mě by to naopak vadilo, jeden čas jsem si to zkusil.
Je to osobní věc, asi si to budeš muset někde vyzkoušet...

(resp. obrazovka notebooku + externí monitor)

nešpehuj ma cez okno...
---
jinak jediné čo musí být (podle mne), tak nastavené rovnaké rozlíšenie na oboch monitoroch a rovnaký pomer strán. Ja bych teda nevedel pracovať kdyby nebyli rovnaké, napríklad pri jednom programe kdy je na dve monitory text v riadkoch (C-) a označím riadok napríklad 17 na prvom monitore, a na druhom ked sa mi označí tiež 17 tak je na druhom monitore ten riadok o 8cm vyššie, to bych zabijel.

úplne nejideálka je:

[img=http://www.mav7.com/wp-content/uploads/multi-monitor-use.png]http://www.mav7.com/wp-content/uploads/multi-monit or-use.png[/img]

aneb když je spojených viacero monitorov presne rovnako velkých s rovnakým rozlíšením a spájaných (žádne medzeri medzi nimi teda aj minimálne tenké rámiky, ani že by jeden byl vätší než druhý)
samozrejme len z tolkých monitorov kolik potrebuješ.

Ale nekterý dokážu v poho pracovať aj ked majú úplne rôzne monitory, rozlíšenia atd.

Já mám 24 palc samsung a vedle něj 17 palc packard ... samsung fullHD packard HDR ... pro mě je to dobrý ... na fullhd dělám fotoshop a na druhym si můžu vyzkoušet například jak se web chová při nižším rozlišení, protože to ti to trochu zdeformuje. Navíc je to super taky v tom že když něco upravuju a potřebuju neustále otevírat složku, tak místo toho abych furt minimalizoval a přetahoval do okna, tak to jen chytnu z druhého monitoru a je to ... na jednom monitoru se krásně pracuje a na druhém si pustim hudební video a nebo tam mám tu složku. Už bez toho nedokážu žít. Každopádně na hry to fakt moc není, leda tak na stream dobré.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru