Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s grafikou

http://pc.poradna.net/q/view/1445507-blikani-monit oru-male-artefakty

Měl jsem stejný problém.

Můžu ti poradit reklamaci nebo upeč grafiku v troubě (to není vtip). Vygoogluj pečení grafiky a určitě najdeš návod. Ovšem měl bys vědět, že upečení graf. ti její funkčnost prodlouží cca (co jsem četl) jen na 3 měsíce.

Takhle: Podle mě je to jedno, jestli reklamace nebo domácí pečení. Když to dáš na reklamaci, tak podle mě ti to upečou úplně stejně. A ještě čekáš měsíc. Pak ti to vrátí a za 3 měsíce máš grafiku zase na odpis. Toho využili ty SV1NĚ u mě. Grafika se mi p0srala na konci záruky, tak ji upekli a po 2 měsících, až grafika "zchládla", se to p0sralo ještě víc a protože umí počítat, věděli že v té době to bude už po záruce. → http://pc.poradna.net/q/view/1513048-vsechny-hry-s padnou-asi-po-minute-hrani


Vidím, že máš Sapphire. Teď hledám náhradu za mou mrtvou grafiku. Je to dobrá značka? Po jaké době ti to začalo dělat? Jinak za mě můžu ti doporučit vyhnout se obloukem v případě koupi nové grafiky firmě Gigabyte. Právě s ní jsem měl tento problém. A to jsem se ani nezmínil, že po celý čas užívání teto mé zmiňované karty u ní neustále blbnul kontakt a musela se často přetírat gumou. Plus to vlastně nebyl má jediná karta od firmy Gigabyte. Ta první se taky reklamovala a po reklamaci se také pokazila. Tady byl problém, že s ní PC nešel ani zapnout.

Takže když už ti já nijak nepomůžu, doufám že ano, tak si pamatuj, že (v případě koupi nové karty) Gigabytu by ses měl vyhnout velkým obloukem. (!)

Hodně štěstí...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny