Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem ako je to vlastne s vytvorenim obrazu disku vo windows ?

zdravim ... zaujimalo by ma a chcem sa opytat ci v pripade zalohovania komplet celeho systemu pomocou vytvorenia obrazu disku v systeme windows bude zalohovany aj operacny system so vsetkym doteraz naakumulovanym "bordelom" v registroch popripade v inych programovych fragmentoch atd, ktore uz momentalne aj tak spomalovali cely pocitac a tym padom si ich pri takejto obnove zanesiem do povedzme cictej instalacie windows znovu ? ... dakujem

Předmět Autor Datum
Obnovení z obrazu disku vrátí systém přesně do stavu, kdy byl ten obraz vytvořen. Pokud byl vytvořen…
Wikan 18.01.2016 17:01
Wikan
inteligentním řešením je udělat první zálohu po instalaci systému s ovladači + s vytuněným nastavení…
lední brtník 18.01.2016 19:47
lední brtník
V registroch neni ziaden bordel. (pocitac ti spomaluju viry a ine potobne veci ktore si si tam sam n… poslední
MM.. 18.01.2016 19:57
MM..

inteligentním řešením je udělat první zálohu po instalaci systému s ovladači + s vytuněným nastavením, další po instalaci obvyklých aplikací a aktualizací, další podle toho jak často zasahuješ do systému - co čtvrt roku až jednou ročně. kdo nedělá full-image ale např. přírůstkovou zálohu, zálohuje častěji (má aktuálnější zálohy).
v práci udržuju vzorové zálohy pro daný hw a pak pro každý pc 3 poslední full-zálohy.

k dotazu: není žádný důvod mít v pc naakumulovaný bordel. teddy u domácích samoadminů asi jo, ale těm nepomůže nic. kdo z nich chápe, že pro zálohu pc potřebuje mít samostatný oddíl pro systém (záloha do image) a samostatný pro data (přírůstková záloha kopírováním)?
a kromě dělení disku: když má takový samoadmin nutkání zabordelit systém a chová se ke svému pc jako nezodpovědné děcko, jak to má zálohovací program za něj odbordelit?
(pak místo záloh nezbývá než se modlit, i to je možnost)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru