Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nabíjanie

Dobrý deň.
Prednedávnom som zabudla vypojiť notebook zo zásuvky na noc a nabíjal sa celú noc. Na druhý deň, keď som ho zapla, bol nabitý iba na cca 80%. Tak som ho vypojila, vybil sa a keď som ho dala nabíjať, znova sa nabil iba po okolo 80%. A odvtedy to takto robí stále. Nikdy sa nenabije viac ako 84%. Nevedel by niekto ,v čom môže byť problém?
Ďakujem.

Předmět Autor Datum
Bud to mas tak nastavene v nejakom power manager programe, alebo je baterka nahovno. Nevybijaj ju do…
MM.. 18.01.2016 19:29
MM..
NB nový,nebo letitý ? Baterie rychle stárne.
pedrosso 18.01.2016 19:29
pedrosso
Ma asi rok. A baterku nevybijam domrtva. Ked ma tak 12%, ked vyhodi upozornenie, tak ju nabijem. Keb…
Kika.... 18.01.2016 19:38
Kika....
Mozes byt na kabli aj vkuse a moze byt strcena v notebooku, ona sa NEnabija. Riadi si to interny con… poslední
MM.. 18.01.2016 19:54
MM..

Bud to mas tak nastavene v nejakom power manager programe, alebo je baterka nahovno. Nevybijaj ju domrtva ak nemusis, tym ju nicis. V zastrcke moze byt strceny aj sto rokov, to nicomu nevadi (to ze je v zastrcke este neznamena ze sa aj nabija baterka)

Ma asi rok. A baterku nevybijam domrtva. Ked ma tak 12%, ked vyhodi upozornenie, tak ju nabijem. Keby sa dala vytiahnut, tak ju dam pred a som len na kabli, ale je zabudovana. AKoze pochopim, ze sa opotrebovava, ze vydrzi menej, ale ono sa to zacalo prave vtedy, ked som ho nechala cez noc nabijat, tak nechapem, co sa take stalo odrazu.

Mozes byt na kabli aj vkuse a moze byt strcena v notebooku, ona sa NEnabija. Riadi si to interny controller, ked je nabita tak nic viac nenabija a mozes to nechat strcene v elektrike aj do konca sveta.

Baterke vadia tie vybijania, aj na 12% (to je takmer domrtva).
Skontroluj si aj nejaky ten program od vyrobcu (viz windows tlacitko start-programy a hladaj si) ci to nemas obmedzene tam.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru