Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vista - dva naprosto dlišné názory

Lidi, kteří milují omalovávanky a chtějí mít vše co nejnovější na Vistu přejdou za každou cenu - chtějí být "in"

Normálnímu uživateli, který pořebuje prohlížet internet, psát dopisy, apod. je naprosto jedno, jaký OS má nainstalovaný (Windows, Linux, ...). Takoví uživatelé pouze pořebují své ikonky na ploše. A je jedno, jestli se jim pod ikonkami bude hýbat panda nebo ne.

Lidé, kteří chtějí hrát hry, potřebují systém, ve kterém hry poběží. Hry, které měly problém s WinXP budou mít stejný problém s Vistou. Kromě těchto problémů se zpřísněním politiky běhu programů objeví i další problémy s programy, které sice na WinXP běžely, ale kašlaly na specifikace.

Lidé, které počítače živí (tím myslím uživatele, používající drahé specifické programy - CAD, hudební studia, ...), takoví Vistu nepotřebují a nepřejdou na ni do doby, dokud nebudou mít 100% jistotu, že jejich program na Vistě poběží. Další otázkou je, jestli i s tou jistotou přejdou, pokud by museli platit drahý upgrade programu.

Velké firmy budou velmi opatrné, protože podpora a údržba je velmi drahá. A proč měnit něco, co mi v současné době stačí, funguje to a je to odladěné?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny