Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Asus vivotab note 8 problem s ovladacem grafiky na W10

zdravim,
pls help ... ze dne na den se mi zblaznil tablet ... mam asus m80ta a ovladac grafiky zacal neskutecne blbnout... do vcerejska vsak bez potizi. Ovladac jsem preinstalovaval a nic , pak jsem chtel dat zarizeni do tov.nastaveni ale 54procent a kous a pak hlaska ze neprobhlehlo uspesne. pravdepodobne je problem v ovladacich na W10 co sem cet ale co s tim. Nejake napady jak to vyresit ?
watch
na videu tak asi nejmin blbne jinak furt preskakuje obraz dela pruhy no des

predem dekuji za rady

Předmět Autor Datum
Provedl jsem tedy preinstalaci do tovarniho nastavení ale vyskytl se zde další problém... nefunguje…
adosq 21.01.2016 14:12
adosq
nikoho nic nenapada? Musel sem kvuli tomu z5 na windows 8 zkusil sem znova upgrade na windows 10 a o…
adosq 05.02.2016 23:05
adosq
Uz tu na ten pokus10 asi nikto nema naladu. prestan updatovat na Win10. Nema to ziaden vyznam, a vid…
MM.. 06.02.2016 00:39
MM..
Ak su na webe asus k tomu ntb vsetky ovladace pre Win10, tak nainstaluj ten Win10 nacisto, ne nejake…
MM.. 06.02.2016 00:42
MM..
.. a ked to nepomoze tak to moze byt aj HW problem (overis to trebars aj tym Win8, ci to nerobi naho… poslední
MM.. 06.02.2016 00:45
MM..

Provedl jsem tedy preinstalaci do tovarniho nastavení ale vyskytl se zde další problém... nefunguje dotyk. Prosím o rady.

Pro zvedavce psal jsem i na support od asusu ale s rychlou odpovedi nepocitam:

Dobrý den,

Na mém tabletu Asus Vivotab Note 8 M80TA se objevili velké potíže s grafickým ovladačem. Obraz problikával, ikonky mizely a podobně. Přeinstalace ovladače či instalace nových aktualizací nepomohla tak jsem dal zařízení do továrního nastavení. Windows 10 se nainstalovaly, avšak nefunguje dotyk. Musím k zařízení přes OTG kabel mít připojenou myš a klávesnici aby se s tabletem dalo vůbec něco dělat. Stáhl jsem nejnovější aktualizace avšak to nepomohlo. Prosím tedy o návod k řešení.

Děkuji
Birka

nikoho nic nenapada? Musel sem kvuli tomu z5 na windows 8 zkusil sem znova upgrade na windows 10 a opet problem s ovladacem grafiky... vracim se z5 na windows 8 ale windows 10 mi vyhovovali vice, tak se chci zeptat zda nekdo neprisle z resenim problemu s ovladaci(reinstalace ani novejsi ani starsi verze nepomohla)?

Ak su na webe asus k tomu ntb vsetky ovladace pre Win10, tak nainstaluj ten Win10 nacisto, ne nejake update, a potom vsetky potrebne spravne ovladace. Zacni chipsetom a potom zbytok. Ak to ma 2grafiky tak potrebujes ovladace pre obe.
(akurat ked to nainstalis nacisto tak ti to rozosere recovery a nepojde to uz asi vratit spet, tak si predtym odzalohuj recovery na USB stick!)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru