Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem centrum.cz označen jako původce spamu

zrejme tohle:

Nejdůležitější informace o ochraně osobních údajů Google

14. října 2005

Ve společnosti Google jsme si vědomi, že ochrana osobních údajů je důležitá. Tento dokument popisuje typy osobních informací, které dostáváme a shromažďujeme při vašem používání služeb Google. Doufáme, že vám tímto pomůžeme k učinění informovaného rozhodnutí, týkajícího se sdílení osobních údajů s naší společností.
Rozsah

Toto oznámení nabízí nejdůležitější informace o plném znění Pravidel o ochraně osobních údajů Google a podrobně popisuje postupy, které jsou použity u produktů, služeb a webových stránek Google s působností po celém světě (souhrnně 'služby Google'). V navigační liště vlevo od tohoto oznámení rovněž můžete získat více informací o postupech používaných při ochraně osobních údajů pro konkrétní služby Google.
Osobní údaje a ostatní data, která shromažďujeme

* Google shromažďuje osobní údaje, když se zaregistrujete k používání nějaké služby Google nebo když dobrovolně takové informace poskytnete. Můžeme zkombinovat vaše osobní údaje získané z ostatních služeb Google nebo od třetích stran, abychom vám mohli poskytnout lepší uživatelské zážitky, včetně vám přizpůsobeného obsahu.
* Google využívá soubory cookie a další technologie ke zlepšení vašeho uživatelského komfortu na internetu a k získání informací o tom, jakým způsobem služby Google využíváte s cílem zlepšit jejich kvalitu.
* Servery Google při návštěvě našich stránek nebo při použití některých z našich produktů automaticky zaznamenávají údaje včetně adresy URL, IP adresy, typu a jazykové verze internetového prohlížeče a data i času vašeho požadavku.
* Více se dočtete v plném znění pravidel ochrany osobních údajů.

Použití

* Osobní údaje můžeme použít pro to, abychom vám poskytli vámi požadované služby včetně služeb, které zobrazují vám přizpůsobený obsah a reklamy.
* Vaše osobní údaje zároveň můžeme použít k provádění auditu, výzkumu a analýz nutných k provozování a vylepšování technologií a služeb Google.
* Můžeme sdílet souhrnné údaje, které nejsou osobního rázu, s třetími stranami mimo společnost Google.
* V případě, že využíváme služeb třetích stran, které nám pomáhají zpracovávat vaše osobní údaje, vyžadujeme, aby vyhověly našim Pravidlům pro ochranu osobních údajů a jakýmkoliv jiným souvisejícím opatřením pro zajištění důvěrných informací a bezpečnosti.
* Můžeme také za omezených okolností sdílet informace s třetími stranami, včetně případů, kdy se jedná o právní spor, zabránění podvodu nebo hrozícího poškození a zajištění bezpečnosti naší sítě a služeb.
* Google osobní údaje zpracovává na vlastních serverech ve Spojených státech amerických a v dalších zemích. V některých případech osobní údaje zpracováváme na serverech, které se nacházejí mimo území vaší země.
* Více se dočtete v plném znění pravidel ochrany osobních údajů.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny