Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kernel-power 41 windows 10

Hm to je dost tazke, ale skus si niekde pozicat iny zdroj na test, ak mas moznost. Z ineho PC (nejaky slusny ak sa da)

Neni na tie hry nejaky patch nahodou apod? Mas poslednu verziu?
Directx nejaky alebo cojaviemco nebolo do win instalene nejake divne verzie posahane. Dufam ze to je nejaka legal hra a ne ocrackovana (= zasah do exe = moznost chyby hry).

Moze to ale sposobovat aj ovladac alebo nieco co sa sere do systemu (nemas nejake antiviry janeviemco?) Skusil by som nainstalit uplne cisty Win a len spravne ovladace z webu dosky a grafiky, a len hru a nic viac, a skusit hrat. Ak to pomoze tak vies ze to je niecim dalsim co sa davalo do win. Pripadne este potom skusit updaty (s Win7 je to na pol dna ale ked budes mat cas mozes skusit).

Pripadne skus este v BIOSe ak sa da obmedzit turbo na CPU a vypnut trebars C-States, nech to nerobi take prudove narazy na zdroj alebo menice, ci sa nieco zmeni. Grafiku v BIOSe neovplyvnis tak preto len CPU. Na grafiku si mozes skusit nejaku tuniacu utilitu a skusit ju mierne podtaktovat alebo zvysit napatie o 0.05V apod alebo co sa tam da menit v utilite, ze ci bude nejaka zmena.

P.S. mozes skusit vypnut aj spread spectrum pre PCIe v BIOSe, a u PCIe podmenu skus vypnut ASPM. Resp to treba vo Windows vypnut (energia - rozsirene nastavenia planu - rozsirene - kategoria PCI express - vypni tam vsetky setrenia energie) ze ci to nieco ovplyvni.
P.S.2. a skus vypnut trebars aj speedstep (nastav vo WIn energeticky profil max. vykon na test) ze ci to nieco ovplyvni.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny