Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prázdný toner - nevadí to tiskárně př tisku?

Už asi 7 měsíců mi laserová tiskárna hlásí, že je prázdný toner, ale pořád mi to tiskne OK. Navíc mi ale nejde už údržba toneru, kterou jsem občas udělal a pročistilo se mně to. Proto se ptám, zda to nějak nevadí, že už to tak dlouho hlásí. Aby se ta tiskárna nějak více neničila, či co já vím :-). Jen mě to tak napadlo.
Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Na 99% nevadí. Zřejmě se asi jedná o náplň HP s čipem. Někde jsem četl že začne tohle hlásit když mn… nový
Jack 07.05.2007 13:51
Jack
pripajam sa k nazoru ostatnych. z vlastnej skusenosti viem (mam tlaciaren HP PSC 1215 all-in-one), z… nový
2laak 07.05.2007 14:38
2laak
Díky za odpovědi. Postupně to hlásilo, že toner je skoro prázdný, později, že už je prázdný. Mám tam… poslední
Jenda. 07.05.2007 15:35
Jenda.

Na 99% nevadí. Zřejmě se asi jedná o náplň HP s čipem. Někde jsem četl že začne tohle hlásit když množství náplně nemůže zaručit 100% kvalitní tisk. Tedy marketingový tah jak si zajistit vyšší prodejnost spotřebáku. Honím recyklované náplně HP "po úpravě čipu" nejmenovanou recyklační firmou od A... už asi 3 roky dokud nejsou na tiscích znát šmouhy z nedostatku pigmentu (stačí pak náplň protřepat a ještě něco se dá vytisknout). 1 náplň cca 3 měsíce a zatím bez závady. Nepočítám jedno profesionální vyčištění tiskárny-tenhle servis je nutnost.

pripajam sa k nazoru ostatnych. z vlastnej skusenosti viem (mam tlaciaren HP PSC 1215 all-in-one), ze HPcka, ak teda ide o tuto znacku, hlasia prazdny toner predcasne. pred 2-3 mesiacmi mi ta moja tlaciaren zacala hlasit pred kazdou tlacou dokumentu, ze je napln temer prazdna. odvtedy som vytlacil hadam 30-40 stran textu a ziadna zmena kvality...:))

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru