Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 144Hz monitor

Ahoj, už dlouho přemýšlím nad koupí a pořád se nachází nové věci, nad kterými je třeba se zamýšlet.
Jsem nadšený hráč cs:go a chtěl bych to někam dotáhnout (to je vedlejší) a rád bych si udělal radost s koupí nového monitoru (144hz).
Mám asi 4 favority, jenomže jsem narazil na to, že obsahují Gsync / Freesync a já mám AMD kartu, čili asi by bylo dobré se zaměřit na monitory s Freesyncem.

Favorité

1. AOC G2460PF
2. ASUS VG248QE
3. BenQ XL2411Z
4. Philips 242G5DJEB

Měl jsem jasného favorita BENQ nebo ASUS, jenomže jsem zjistil, že je zase potřeba mít správnou barvu (zelenou/červenou) a já mám červenou, čili pro mě je k dispozici Freesync a ten má pouze ten AOC v této cenové kategorii.
Tak se ptám, mám toho využít a vzít AOC, nebo raději jeden z ostatních, ale nevyužít G/Freesyncu?
Díky moc, asi to bude částečně moc nesrozumitelné, ale snad lze pochopit, co po vás chci. Děkuju mockrát za všechny připomínky, názory atd. Hezký den

Předmět Autor Datum
a ten novy eizo foris 144 hz IPS nebude kompatibilny ?
IT_lamiak 23.02.2016 18:34
IT_lamiak
cena 7-8 000 kč
MichalPaper 23.02.2016 22:01
MichalPaper
Uplne nedokazu odpovedet. Pamatuji si doby minule, kdy AOC byla podradna znacka a jejich monitory za…
RedMaX 23.02.2016 22:26
RedMaX
# Prave ze jo, kazdy kupuje Asus Asus Asus Elzo etc, pritom AOC ma co nabidnout, neznamena, ze neni… poslední
XoXoChanel 23.02.2016 22:36
XoXoChanel

Uplne nedokazu odpovedet. Pamatuji si doby minule, kdy AOC byla podradna znacka a jejich monitory zadny zazrak nebyly, a prave proto je nesleduju, treba se zlepsili, chtelo by to si z nejake recenze zjistit co v tom je za panel, jestli nejake LG, Samsung nebo nejaka cina.

144Hz monitor je nesmysl, probiralo se to tu opakovane, ale bez toho Free(G)syncu dablovanej. Proste bud setris a potom si kup nejakej levnej monitor a vubec nema cenu se zamejslet nad 144Hz nebo jses ochoten pustit chlup a potom teda vem ten 144Hz monitor takovej, aby podporoval ten Free(G)sync, podle graficke karty, kterou mas.

# Prave ze jo, kazdy kupuje Asus Asus Asus Elzo etc, pritom AOC ma co nabidnout, neznamena, ze neni vsude vyvazeny az do nebe, ze je to spatna znacka, dokonce i u nas ve firme, jsou mene poruchove,jak ostatni nejmenovani rivalové :-)
(ja mam dokonce jeden doma 120Hz 3D, funguje jeste dnes a prezil uz i jeden ASUS o 100euro drazi s identickymy parametry)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru