Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem HP Compaq CQ62 - nenajede obraz, reball nepomohl

Mám notebook HP Compaq Presario CQ62-a20EC. Koupil jsem ho za cenu disku s tím, že měl problém se spuštěním. Nenabíhal obraz, podle diody na F12 to napovídalo tomu, že bude asi v háji grafika. Větrák se roztočí, po chvíli jde z průduchu teplý vzduch. Notebook jsem rozebral, vyčistil, že ho pošlu na reballing. Dal jsem ho dohromady a naběhl, chodil pár týdnů v pohodě.
Pak stejná chyba. Poslal jsem ntb na reballing, ale oprava byla neúspěšná, zkusili to dvakrát. Když mi ho poslali, zkusil jsem ho zapnout a obraz naběhl. Jenže to bylo naposledy. Od té doby nic. Tak nevím, jestli bude v háji graf.čip nebo něco jiného, např. chipset, když měl snahu naběhnout. Má cenu koupit na ali nebo ebay jinou desku? Výkonnostně mi naprosto vyhovoval. V Čechách za desku budou chtít peníze jak za půl notebooku, pokud bude vůbec sehnatelná.
Nemá někdo tucha, v čem by tedy ještě mohl být problém? Těm error kódům už moc nevěřím,tuhle jsem sem psal taky dotaz ohledně HP DV6 a nakonec místo procesoru byla chyba v grafice. Po reballu jede jak víno.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny