Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zavirovaný tablet?

Dobrý den,

Mám docela dost velkej průšvih s tabletem Samsung Galaxy Note 10.1 (starší verze). Máme ho na půl s bratrem, a ten se mi přiznal, že na něj stáhnul nějakou hru z internetu. V tom to bude určitě, ale bohužel neuhlídal jsem ho, i když mu furt říkám že nemůže stahovat nic přes internet. Ale stalo se. Bohužel od té doby, se mi stahujou samo od sebe aplikace (Například DU Speed Booster, Hola Launcher, atd.), ale o to asi nejde, prostě se mi tam samy od sebe stahujou nechtěné aplikace. Od té doby je to hrozné, seká se to, restartuje se to, všechno mi v tabletu mění, zkrátka je neovladatelný.

Samozřejmě jsem asi stokrát zkoušel tovární nastavení, bohužel nic se nezměnilo, ikdyž jsem nebyl na wifině a ani na google účet nebo samsung účet nepřihlašoval. Furt to samý dokolečka, a když jsem se snažil proklikat k továrnímu nastavení dneska přes všechny ty srajdy tak už ani to továrko nešlo dát, a když jsem to zkoušel přes tlačítka na tabletu, tak mi to napsalo že je kritický problém s OS a že když dám tlačítko hlasitosti doleva, tak zapnu normálně tablet, a když tlačítko hlasitosti doprava, tak mi to stáhne vlastní OS.

Samozřejmě nejsem tak blbej, abych tam stahoval nějakej jinej, a tak jsem to zapnul normálně, samozřejmě vše ve stejným stavu.

Už jsem z toho doopravdy zoufalej, a tak bych byl doopravdy moc rád, kdybyste mi dokázali poradit, jestli s tím něco vůbec jde dělat.

Předem děkuji

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny