Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký mobil do 4000

Vy fanatici Windows Phone si to vzdycky dokazete okecat. On chtel mobil do 4.000 a na tom odkaze jsou drazsi, takze si joudu nech pro sebe.

Ano nasel jsem pres heureku i Lumii 640 LTE za 3.999,- takze jak uz jsem tu jedou psal, kdyby sis to byl ochoten precist a jakmile ti nekdo nepochvali tvoji Lumii, hned nevidel rude, tak mozne koupi vyhovuji jak LG Spirit LTE, tak Microsoft Lumia 640 LTE.

Jasne a ty jsi nikdy na pocitaci nevidel uzivatele, ktery si Windows zacpal tolika aplikacema spoustenyma po startu Windows, ze se mu cele zasekaly, tak a ted tu o Karkulce.

A hned ti vezmu i dalsi tvuj argument, ze mobil neni pocitac, Lumie mozna ne, ale smartphony postavene na Androidu pocitace jsou a proto se to chova uplne stejne jako pocitac treba s Windows.

Kdyz se uzivatele rozvasni s aplikacema na Androidu, ktere jsou spousteny po startu OS, tak se to proste zpomalovat bude a za to nemuze Android. Ze jsou vyvojari aplikaci debilove a treba Mozilla svuj Firefox nechava spoustet automaticky po startu systemu, je druha vec, ze Android jeste neni tak dokonaly jako Windows, ktere mas v pocitaci, a neumoznuje aplikace spoustene po startu systemu vykopat bez administratorskeho opravneni, je take fakt, ale porad lepsi nez ten pseudosystem Windows Phone 8.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny