Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dell U2711 vs AOC q2770Pqu

Zdravím,

potřebuji radu, který z těchto dvou monitorů vybrat, výběr je omezen pouze na tyto dva. Dell je minimáně použitý, AOC nový. Co jsem četl, tak u toho Dellu je "prý" nějaký filtr, který dělá nepříjemné šmouhy. Na monitory se nemam možnost osobně podívat, abych posoudil jak moc závažné to je. Nemáte někdo zkušenost právě s tímto modelem, případně, zda je lepší pořídit dražši, ač starší monitor ? Použití filmy/CAD/občas hra.

Děkuji

Předmět Autor Datum
Nevím, který monitor z těchto dvou poradit, ale já si koupil AOC e2250Swdak (https://www.alfa.cz/pro…
lukinpark 29.02.2016 15:12
lukinpark
Krám s TN panelem s FHD rozlišením?! Jinak dobrý?! K dotazu. Pokud je možnost si monitor od Dellu pr…
ms 29.02.2016 17:24
ms
Momentálně mám také TN, zlepšení obrazu čekám v každém případě. Jenom se bojím toho matného filtru u… poslední
Filip S. 29.02.2016 17:42
Filip S.

Krám s TN panelem s FHD rozlišením?! Jinak dobrý?!
K dotazu. Pokud je možnost si monitor od Dellu prohlédnout a pořádně vyzkoušet a byla by na něj ještě záruka, pak bych jej riskoval. Lepší je pochopitelně nový LCD monitor, ač AOC není taková značka jako Dell, tříroční záruka není také špatná.

Momentálně mám také TN, zlepšení obrazu čekám v každém případě. Jenom se bojím toho matného filtru u Dellu, u kterého lidé píšou, že je prostě divný. Týká se jenom modelu U2711 . Je to také důvod proč majitel monitor prodává. Ale pokud se podívám za kolik se prodával, když byl nový.. vrtá mi hlavou, že by byl až tak špatný. Doufal sem, že by tu někdo byl přímo se zkušeností tohoto modelu, asi nezbývá nic jiného, než si udělat výlet..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru