Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno GPU GTX 960

ruku na srdce, pokud bude karta "X" lepší/horší o 5% než karta "Y" je mě opravdu jedno, věřím že takto je na tom 99% hráčů.
lidi buď řeší benchmarky a hádají se o pár fps, které nikdo ani v reálu nezaznamená nebo reálně hrají.

po pravdě mě zajímá mnohem více samotná podpora, která mě přijde u Nvidie jednoduše trochu lepší.
jak dlouho čekal hráč hrající na nvidii na lepší driver na Far Cry Primal, 3 dny? podívejte se např. na Fallouta 4, jak dlouho čekal hráč AMD na solidní drivery? měsíc, 2 měsíce?

a to raději nemluvit o dlouhodobém výhledu u AMD, pár takových let jako mají teď, a končí (dokonce se mluví o rocích 2016/2017 jako rozhodujících pro celou AMD)

nevěřím, že pod DX12 nějak zašlape Nvidii do země vůči AMD, ale klidně se může (ale taky nemusí) stát, že AMD bude mít lehce navrch (řekněme v rámci oněch 5%). hlavně ať asynchronní shadery neskončí jako slavné mantle. proto se bráním nějakým soudům s výhledem do budoucna, nevím to já, neví to dnes nikdo.

pokud kdokoliv, řekne, že za půl roku končí nvidii podpora pro jejich devítistovky, s tím nejde souhlasit, je to nesmysl. to, že za pár let majitelé s GTX960 ostrouhají bude tím, že jejich GPU nebude mít výkon, ale nebude to špatnou podporou od výrobce.

vše chce brát trochu s klidnou hlavou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny