Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Hlasitosť na mobile - prehlučí aj sirénu.

Dobrý den, mám ešte jeden problém, to už dlhodobejšie, ale nejak som ho nerešil, ide o to že když dám hlasitosť na mobile aj na "JEDNOTKU" teda najmenej tak to príliš kričí, nevíte jak ešte víc znížiť hlasitosť bez toho abych to úplne ztlumil. S týmto mojim problémom som sa setkal u vätšinu mobilov, vrátane mojho terajšieho S4. Napríklad kdy sleduju twitch (napr. Herdyna) tak to počuť snad i do susedovcov. Zatial to riešim držaním prsta na mriežke reproduktora, no nieje to idealne, skúsil som na svojom staršom experimentálnom mobile (tiež s rovnakým problémom) plno aplikací, niektoré dosrali OS, niektoré nefungovali, a niektoré ponúkali len tú stupnicu hlasitosti ktorá už je integrovaná v androide. (čož mi je aj jasné že taká aplikace nikdy nebude fungovať tak jak chci) no rád bych to vyriešil takže rád bych aby ste mi napísali jakékolvek návrhy.

Předmět Autor Datum
Silne prehanis, u S4 je nizka hlasitost presne tak nizka jak si to lze predstavit. Nicmene dejme to…
RedMaX 08.03.2016 21:11
RedMaX
Díky skusim,...
Mlocik97 09.03.2016 13:40
Mlocik97
Tak jsem to zkousel a nejde to, pravdepodobne kvuli Touchwizu, protoze ma nektere veci resene jinak…
RedMaX 12.03.2016 12:32
RedMaX
Ztlum si naslouchátko! :-D
jindraaaaa 08.03.2016 21:54
jindraaaaa
Toto nieje premňa ideálne riešenie :/
Mlocik97 09.03.2016 13:40
Mlocik97
:-D:-D:-D
jege 12.03.2016 13:50
jege
asi si myslí že když napíšu že je neco hlasité tak že si mám prepihnúť bubienok.
Mlocik97 12.03.2016 14:39
Mlocik97
Spis chtel bejt za kazdou cenu vtipnej, ale mas pravdu, nikdy driv jsem si to neuvedomil, ale mohla… poslední
RedMaX 12.03.2016 16:46
RedMaX

Silne prehanis, u S4 je nizka hlasitost presne tak nizka jak si to lze predstavit.

Nicmene dejme tomu, ze mas hodne citlivy sluch a potreboval bys vic kroku hlasitosti, nedokazu poradit presne, protoze by me to nenapadlo nikdy resit, ale vim, ze jsem videl nejaky Xposed modul, ktery umel nastavit jemnejsi krokovani hlasitosti - nevim zda i te nizke.

Kazdopadne to ale znamena rootnuty foun a pak zalezi na ROMce, Android 4.4 v pohode, ale Android 5+ potrebujes deodexovanou ROMku, protoze na jinych nefunguje Xposed framework a teda ani xposed moduly. Vic o tom dohledas na xda-developers. Xposed moduly pohledej tady.

Tak jsem to zkousel a nejde to, pravdepodobne kvuli Touchwizu, protoze ma nektere veci resene jinak nez cisty Android, tak zvysovani poctu rozsahu hlasitosti nejde.
Myslim, ze nizsi hlasitost nez tu nejnizsi co tam mas ted proste nastavit nedokazes.

Spis chtel bejt za kazdou cenu vtipnej, ale mas pravdu, nikdy driv jsem si to neuvedomil, ale mohla by byt nejnizsi hlasitost o neco nizsi. Nicmene ma to takhle nastavene vetsina telefonu, aspon co jsem mel v ruce, moc si neuvedomuju, ze by to nekde bylo tissi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru