Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Herní PC do 20k

Jenze i v sestave na AMD se pri hodne velkym setreni da ubrat prachy na zdroji, disku, chladici a nakonec i procesoru a ten rozdil hned nebude jen ten jeden litr.
Ja nerikam, ze to co jsi slozil je v zasade spatny, ale jestli ma nekdo 21K, tak verim, ze si muze dovolit jeste maly priplatek za lepsi. Jestli nema, tak je mu Intel za 21K s tim, ze je to absolutne minimalni cena a kompromis na dve veci.

Chladic spatny neni, ja ho onehda take pouzil do jednoho pocitace, kde se o dve kila drazsi HE1224 neveslo, ale ma o neco hlasitejsi 92mm ventilator, tak preci u takoveho pocitace nebudu setrit dve kila a poridim radsi lepsi chladic s tissim 120mm ventilatorem.

A co se tyka toho SSD disku od A-Data, tak snad kazdy kdo se pohybuje v branzi zna praktiky A-Data "pouzijeme co je zrovna na sklade" a ze ma SSD od nich vybornou recenzi me nebere, radsi si poridim original Crucial, kde vim, ze mi prodavaji opravdu to co bylo i recenzovano. Takze ano, A-Data muze nekdy vyjit jako skvela koupe a jindy zase jako velky omyl, proto ikdyz si od nich treba flashku sam poridim, tak je radsi moc nedoporucuju nebo na situaci alespon upozornim a rozhodne je nebudu vynaset do nebes.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny