Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký gamepad pro tablet?

Ahoj,

mám tablet GOCLEVER ELIPSO 72 (TAB M723G), Dual SIM, 7" , Cortex A9
DualCore, 1 GB RAM, 8 GB flash, 3G, GPS, BT.
Chci se zeptat, jestli by k němu nešel připojit nějaký gamepad. Mám jeden, značka Genius, používal jsem ho na PC. Pi připojení k tabletu vůbec nefungoval. Rád bych nějaký i s držákem pro tablet.

Díky za rady.

Peťa

Předmět Autor Datum
Například www.patro.cz
MulishA 21.03.2016 17:31
MulishA
Ahoj, nedávno jsem si chtěl pořídit levný gamepad k PC, tak jsem si koupil za pár kaček Logitech F31…
Kendys 04.12.2018 17:54
Kendys
Ahoj, jde některý z těch gamepadů (jakýkoliv) zapojit teda k tabletu nebo ne? A na co se mám teda om…
Rentiér 18.02.2019 08:03
Rentiér
Gamepad ako tak potrebuje tiež energiu (napájanie), aby mohol spracovávať a následne zasielať stlače… poslední
yYy 18.02.2019 19:07
yYy

Ahoj, nedávno jsem si chtěl pořídit levný gamepad k PC, tak jsem si koupil za pár kaček Logitech F310. Vybral jsem si ho tady https://www.testado.cz/nejlepsi-gamepady/, tak tam třeba něco najdeš. Pokud ale vím, tak klasický tablet s obyčejným ovladačem skrz kabel nepropojíš, takže hledej takový, který podporuje bluetooth. A má to vůbec ten tvůj tablet? Doporučuji třeba tenhle Gamepad Trust GXT Gaming 590 Bosi, nevypadá špatně. Dá se koupit tady https://www.datart.cz/gamepad-trust-gxt-gaming-590-bosi-bluetooth-cerny.html.

Gamepad ako tak potrebuje tiež energiu (napájanie), aby mohol spracovávať a následne zasielať stlačenia ako signály do tabletu. A teraz! Podporuje tvoj tablet OTG? Teda je schopný okrem prijímania signálov cez ten miniUSB zároveň ten gamepad napájať (poskytovať energiu)?
Podľa špecifikácii - slabá baterka, Android 4.1, OTG nepodporuje. Je to jednoduchý tablet s telefónnou (mobilnou) GPRS a EDGE. https://www.imei.info/phonedatabase/13660-goclever-elipso-72/#parameters

Výsledok - nepôjde to.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru