Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem mobil do 5000 kč ?

pedrosso tu zase troli ty svoje nesmysly, uzivatele skrob radeji ani komentovat nebudu.

jaký mobil byste doporučili do 5 000 kč ?
V podstate jakykoli, ono pri vyberu hodne zalezi na tom, co od mobilu ocekavas. Pokud chces prvotridni kvalitu, datovou mobilni sit, hry, rychlou GPS, ... tak je 5.000 naprosto nedostacujici castka a pokud setris, tak bych ti za necelych 7.000 doporucil LG G3.

Naopak, pokud ti jde predevsim o volani, tak je ta Lumie 640 docela dobry tip. Dej si ale pozor, protoze na nasem ceskem trhu jsou k sehnani dve varianty: a) Lumia 640 Dual SIM na dve SIM karty, ale bez datove mobilni site LTE b) Lumia 640 LTE pouze jednoSIM ale s datovou mobilni siti nove generace LTE. Pozor ale, v te Lumii 640 je predinstalovan system WP8, coz je dost tragicky system a chvali si ho malokdo. Nicmene k dispozici pro ten telefon je i aktualizace na Windows 10 Mobile, ten je uz o dost lepsi, ale proste to musis aktualizovat ty sam. Neni to tezke, par kliknuti, ale jsou i lide, kteri to sami nezvladnou.

Edit: Jeste levny telefon pro nenarocneho uzivatele, ale mozna nejlepsi pomer vykon/cena a nevim, jestli najdes do tech 5K neco co by to nejak vyrazne prevysovalo:

LG Spirit (H440n) LTE

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny