Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nový modem VDSL s podporou o2 TV

Chtěl bych se s tebou podělit o mé zkušenosti se zlodějskou firmou O2, opravdu doporučuju toto přečíst:


Na podzim jsme si zřizovali k již stávajícímu internetu od O2 také O2 TV. Dodali nám k tomu Zyxel. Nebudu zabíhat do detailů (myslím to vážně, tohle je opravdu jen hrubý nástin toho nejdůležitějšího), ale: jakš takš to fungovalo, občasné výpadky. Po zřízení služby multi (druhá televize) už router vůbec nestíhal, televize neustále kostičkovala (hlavně ve večerní špičce).

O2 stále mlelo svou - vše je v pořádku, router reklamujte. Jenže router dáme k reklamaci, po 30 dnech nám ho vrátí s tím, že je v pořádku. Po nějaké době jsme router přímo v prodejně O2 vrátili a koupili ten samý - nový. Opět stejný problém.
Další reklamace po telefonu, slíbili, že pošlou Comtrend. Poslali Zyxel. A jako takovou třešinku, naúčtovali nám ho 2x.

Nejenom, že jsme s O2 provolali mnoho desítek hodin (bez přehánění), předávali si nás jak na běžícím pásu, účtovali nám položky navíc, slibovali, že přijde technik s novým routerem a hovno. Technik nakonec přišel, jen s testovacím routerem, otestoval naprosto vše, co otestovat lze - všechna měření dobrá.. od nových kabelů, přes reset všeho možného na ústředně (od které jsem necelých 200 metrů).

Byl to už starší zkušený pán, který se evidentně (narozdíl od blbů u aparátu v O2) v problematice vyznal - desítky let praxe, dříve ještě v Telecomu atd. No a sdělil nám, že problém je v routeru Zyxel, že Comtrend zkrátka internet a televizi zvládá lépe. Doporučil tedy výměnu routeru za Comtrend.

Jenže O2 si stále jelo svou, vše slíbili, nic nesplnili, furt nás měli na starost noví a noví lidé.. vše jsme říkali od začátku jak papoušci.. Bez výsledku. Takže k nám přišel druhý technik. Opět všechna měření v pořádku, opět doporučil výměnu routeru (páč, jako první technik, zkusil zapojit svůj testovací Comtrend a voila, vše jelo, jak mělo). Ještě když byl u nás, volalo nám O2 nazpět.. Sdělili nám, že technik, který byl právě u nás a někam do systému právě zadal požadovanou výměnu za Comtrend, tak prý měření atd. zvoral. Sranda byla, že hovor byl na hlasitý odposlech, tudíž technik vše slyšel a pěkně toho blba na straně O2 seřval na 2 doby.

To už byla celá rodina na prášky, na TV se nedalo koukat, trpělivost došla už dávno. O2 router stále nechtělo vyměnit za Comtrend, účtovali nám duplicitně několik položek, technik nám také nemohl pomoct (Comtrendy - krom testovacího - již nefasovali nějakou tu dobu).

Až po dalších a dalších dohadech a opravdu použití slovního vyhrožování + hrozbou trestních stíhání atd. (páč to už opravdu nebylo jinak možné, při začátku všech hovorů jsme chtěli znát jméno a příjmení volajícího, bylo znát, že už o nás a našem vyhrožování právníky vědí - byli už často rozklepaní) jsme se dočkali. Přišel Comtrend, přišla oprava vyúčtování a finanční kompenzace (4 měsíce, po které toto celé trvalo, jsme službu nemuseli platit).

Tudíž ber Comtrend (je to přesně ten typ, cos psal) a hlavně se nikdy nenech odbýt, každopádně, přeju hodně štěstí v budoucnu. Když jsme to už dotáhli do úspěšného konce, tak vše využíváme, ale už nikdy nechci od O2 nic jiného. Jiné routery, než O2 nabízí, bych nezkoušel, prý jsou od O2 blokovány a TV ti nepůjde (ovšem to vím jen z doslechu). Comtrend jede v poho, za poslední 2 měsíce mi akorát včera začlo trochu lagovat CSko, vyřešeno restartováním routeru, jinak naprostá spokojenost, internet i televize šlape jak hodinky).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny