Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook Toshiba Satellite L30-101 PSL33E - nefunguje zvuk na WinXP

Dobry den,
nemate niekto skusenosti s tymto notebookom. Zvukova karta je Realtek HD audio, instalacia driverov z www Toshiby prebehla bez najmensich problemov, v spravcovi zariadeni nie je ziadny konflikt. Ovladaci panel Realteku spravne detekoval vstavane reproduktory, tie vsak nevydaju ani hlasok. Tak isto nefunguje ani vystup na sluchadla. Na vystupe ani nedetekuje pripojenie suchadiel/reproduktorov. Este podotknem, ze na Win Vista zvuk siel bez problemov. Skusal XP s SP1/SP2 + driver z webu.
Este sa chystam vyskusat Realtec HD codec stiahnuty z www Realteku a driver pre Toshibu L30-113, ale kedze niesom majitelom toho notebooku, tak mam k nemu obmedzeny pristup. Preto uvitam ake kolvek rady, pripadne konkretne riesenia.

Za rady vopred dakujem.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Neviem ce ns realtek hd audio netreba nejaky patch do xp...nieco sa mi take mari....normalne som mus…
fleg 14.05.2007 15:21
fleg
Tohle? 21009
karel 14.05.2007 15:29
karel
Tento problem to nieje, ale pozeral som co pisal fleg a nejaky MS patch je k tomu ovladacu pribaleny…
KiO 14.05.2007 19:18
KiO
Mam ten isty problem. Ako si to nakoniec vyriesil. Dakujem. poslední
Maro 06.10.2007 20:16
Maro

Tento problem to nieje, ale pozeral som co pisal fleg a nejaky MS patch je k tomu ovladacu pribaleny. Ak si dobre spominam, tak este pred upgradom na SP2 bol tento patch aj nainstalovany. Skontrolujem to este a pripadne ho skusim nainstalovat (ak nie je).

V kazdom pripade zatial dakujem za pomoc.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru