Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Hromadné přejmenování souborů jednoduše a zadarmo - český sw NAME IT

Ahoj všem! Náhodou jsem natrefila na stránku se šikovným českým sw NAME IT na hromadné přejmenování souborů http://www.volny.cz/riman/programs/name_it.html Vypadá docela dobře a je zadarmo ;-) Popis prográmku z uvedených stránek:

Program pro hromadné přejmenovávání a kopírování souborů. Umí vložit řetězec na libovolnou pozici ve jménu souboru, odstranit řetězec od určité pozice, nahradit výskyt řetězce jiným, vložit do jména datum a čas v definovaném formátu, odstranit diakritiku, změnit velikost znaků, zvyšovat/snižovat číslo obsažené ve jménu souboru a nebo ho zarovnávat nulami na určený počet číslic a konečně také přejmenovávat a kopírovat soubory připojením číselného indexu.

Program má intuitivní rozhraní: v Panelu souborů si označením vybíráte soubory, které chcete zpracovat, a v Panelu parametrů nastavujete, jakou akci chcete s těmito soubory provést . Přitom se vám v Ukázce průběžně zobrazuje náhled na výsledek připravované akce. A pokud i přesto výsledek neodpovídá vašim původním záměrům, máte k dispozici možnost vrátit se až o deset kroků nazpět, popř. vrátit zpět vrácené kroky (desetiúrovňové Undo/Redo).


Třeba se tato informace někomu bude hodit :-)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny