Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nákup mobilu pro seiora.

osobne si myslím že velký displej nieje jediná vec na ktorú je vhodné prihliadať, tento konkrétny LG má isté plusy (práve velkosť displeje) ale viacero mínusov..
podle mne je pre seniorov nejvhodnejší volba aligatory, krom 2 modelov,... môžem potvrdiť že majú aligatory najjednoduchšie ovládanie, dostatočne velké tlačítka aj písmo na displeji (to že je velký displej neznamená že je to lepší když písmo na ňom bude malé?).

ešte k LG dodám že M-pol ted nesprávne hovorí o odretí displeje, práve u toho LG to hrozí viac než u Aligatora, z niekolkých dôvodov, u aligatorov sú displeje hrubšie, a zároveň to zaklápanie dosť "tuká na displej" často majú aj kratšiu životnosť véčka práve spoje základňa a displej sú nýchylné miesta,... tieto aligatory majú odolnosť dosť dobrú (síce nokia3310 je iný mobil čo sa odolnosti týka), vydržia nosenie vo vrecku aj v kapse kolem pása, prípadne aj nejaké pády,... takže je to rozhodnutie velkosť displeje vs odolnosť a jednoduchosť ovládania, ja bych teda starému človeku doporučil konkrétne tieto modely:

Aligator A420 Senior Black + Stolní nabíječka
Aligator A430 Senior Black Grey + Stolní nabíječka
Aligator A680 Senior Black + Stolní nabíječka
Aligator A670 Senior Black + Stolní nabíječka

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny