Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ovladač nvlddmkm přestal pracovat a byl obnoven.

Zdravím.
Posledních 14 dní, řeším problém. Když hraju třeba division, žádný problém, problém nemám ani když nechámn běřet třeba hodinu benchmarky (Valley, firestrike, heaven). Ale když hraju fifu, občas obrazovka zčerná a napíše mi to tuto hlášku "Ovladač zobrazení nvlddmkm přestal pracovat a byl obnoven." Netuší někdo, kde by mohl být problém? Jiné hry to nedělají, zatím jen fifa. Problém se objevil po instalaci novějších ovladačů. Použil jsem DDU a nainstaloval pouze drivery a ovladače physx. Dnes jsem nainstaloval znovu nové drivery, 364.72 a dejě se to pořád, ale stále jen fifa. Zatím jsem toho moc nezkoušel. Někde psali o nastavení Tdrlimit do registrů na 8, ale nevím, zda je to moudré. Dále se doporučuje dát maximum performance, tak to momentálně půjdu otestovat. Někdo vytál teorii o windows defendru, že zrovna hledá nebo dělá nějaké aktualizace a, že se to nějak zatíží a shodí to ty ovladače, ale to se mi nechce moc věřit. Netuší někdo, kde by mohl být problém? Zbytek HW bych řekl, že je v pořádku, hlavně když ostatní hry i benchmarky jedou v pořádku.
Děkuji předem za pomoc.

Předmět Autor Datum
Nainstaluj starší verzi ovladače.
Jan Fiala 30.03.2016 20:16
Jan Fiala
Zdravím, tak jsem reinstaloval staré ovladače, vše čistá instalace (DDU). Včera jsem hrál fifu(ne ka…
Pertu 01.04.2016 12:31
Pertu
Zpět, na ovladačích 362.00 vše bez problémů. Od 654.51 se začali objevovat problémy. Takže zůstávám…
Pertu 01.04.2016 15:17
Pertu
Poslední 2 nebo 3 verze nVidia ovladačů jsou jeden velkej *šmejd*. Spousta lidí si stěžuje na nestab…
Eessencia 01.04.2016 15:24
Eessencia
No já koukám vždy na guru3D a tam většina psala, že to už jakž takž jede, že velký problém byl s těm… poslední
Rastrois 01.04.2016 20:49
Rastrois

Zdravím, tak jsem reinstaloval staré ovladače, vše čistá instalace (DDU). Včera jsem hrál fifu(ne kariéru) celý den a vše bylo v pořádku. Dnes zapnu kariéru ve fifce a po 5 minutách zase hláška, že ovladač přestal pracovat a byl obnoven. Divná je ale jiná věc a to, že mi afterburner ukazuje hodně zvláštní hodnoty. U GPU usage je tam číslo hodně vysoké něco jako 384884429, prostě šílenost, což je hloupost a v grafech není vidět nárůst, ale u power je tento nárůst přesně ve chvíli, kdy mi spadla hra s tou hláškou YCA7rKq. Zřejmě to tedy souvisí, je ale otázkou jak. A proč mi to dělá snad jen v kariéře fify 16? Vážně divné, děkuji za nějaké rady.

Poslední 2 nebo 3 verze nVidia ovladačů jsou jeden velkej *šmejd*. Spousta lidí si stěžuje na nestabilitu OS. Dokonce se najde několik lidí, kterým grafika odešla (historie se opakuje). Nikdy neupdatuj ovladače, aniž by sis na internetu ověřil, jestli je to bezpečné (u nVidie to není poprvé, kdy záměrně odpravovala staré čipy - SW cestou).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru