Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Po spuštění počítače se spustí BIOS

Zdravím všechny,
mám takový problém, na mém notebooku mi odešel disk, lépe řečeno v něm strašně chroupe a je strašně pomalý a většina souborů již nejde nikam zkopírovat. Pořídil jsem nový ssd disk a když jsem ho zapojil, ta nemůžu vůbec na něj ani naBootovat systém, jelikož hned po startu se spustí Bios a když z něj odejdu, dojde k restartu a Bios opět, nedostanu se nikam dál, přitom v Biosu hdd vidím... Šel jsem na to tedy od lesa a zkusil systém na nový disk nainstalovat v mém druhém PC. povedlo se a druhý počítač s tímto diskem normálně funguje.. Po vložení zpšt do notebooku stejný problém, tedy Bios ihned po startu. A ke všemu, pokud dám zpět úplně původní a podle mne poškozený disk, notebook se zapne a běží.. Sice pomalu, ale běží..
Prosím o rady..
Změna kategorie, původně: PC sestavy (karel)

Předmět Autor Datum
jelikož hned po startu se spustí Bios a když z něj odejdu, dojde k restartu a Bios opět, nedostanu… poslední
Ansam 31.03.2016 05:49
Ansam

jelikož hned po startu se spustí Bios a když z něj odejdu, dojde k restartu a Bios opět, nedostanu se nikam dál, přitom v Biosu hdd vidím...

Je to preto, aby si v BIOS po odstránení HDD nastavil disk z ktorého bude systém bootovať. Nastav (zmeň) v BIOS disk z ktorého sa má bootovať !
Systém na disku, ktorý bol nainštalovaný v inom počítači vám nebude fungovať!

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru