Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno I7 6700k deska

az tak bych to nehrotil, proslo mi jich rukama dost a zadny se mi ohnout nepovedlo. Druha vec je ze jsem po nejakych 16 - 17 letech (od doby "tabulky cokolady" P II/P III) poprve reklamoval vadny procesor - ano, i7 6700k. Vadny co se samotne funkcnosti tyce. Ta spatna dostupnost "skylake" familie loni nebyla jen tak samo sebou, Intel nic oficialne neprizna ale myslim ze meli dost velke problemy s vyrobou.


Jinak vse ostatni se Skylake mi slape jak ma, je to celkem vic stroju v nonstop plnem vytizeni, slo by rozebirat jestli to ma smysl v srovnani s Haswell Refresh. Konkretne pro me pouziti to smysl ma. V multi-core a kompresi videa si vede o malinko lip pri o malinko mensi spotrebe, coz u nonstop provozu znat je. ;-)


- osobne pouzivam MSI B150A GamingPro, na nejaky "gaming" jim kaslu, a vylozene me kaka ze to sviti a blika jak Matejska pout, je to ale celkem levna deska s dostatkem PCI a PCIe slotu (potrebuju oboje), pouzitelnou sitovkou a pokud uz jednou jede, tak spolehlivost za plny pocet bodu.

Tu 170 GamingPro bych klidne vzal.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny