Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak se zbavit chyby Installshield 1608 s return codem 2147221021?

Ahoj,
potrebuju nainstalovat program Silkypix free verze a hlasi mne to pri instalaci tohle [http://img127.imageshack.us/img127/2479/installshie ldxy7.jpg] a nevim jak se toho zbavit. Hledal jsem na netu a moc jsem toho nenasel, jedno je ve spanelstine a tu neumim a dalsi odkazy mne nepomohly a odkazaly me na web Installshieldu, ale tam se tahle chyba s tim return codem co to vyhazuje neda najit a tak nevim co s tim delat. nevite nekdo jak to opravit aby to slo nainstalovat? Instaloval jsme pred chvili GTK knihovny a tak snad nic nerozhazely. Muze to mit souvislost s nejakyma DCOM+ nebo DCOM (nevim presne jak se to pise)sluzbama? Nejaky mam mozna zakazany a nekde jsem neco podobny cetl a uz to nemuzu najit..

Předmět Autor Datum
Angličtinu zvládneš? kb.asp
host 16.05.2007 22:14
host
Jo sice ne perfektne, ale ujde to. Tohle jsem ale nasel taky a je tam jiny ten return code. To nevad… poslední
Radek 16.05.2007 22:19
Radek

Jo sice ne perfektne, ale ujde to. Tohle jsem ale nasel taky a je tam jiny ten return code. To nevadi? No a stejne tomu moc nerozumim, protoze mam win XP v CJ a doklikat se k k necemu neni jen tak jednoduchy jak jsem si myslel.
Ted jsem si vzpomnel, ze jsem to uz kdysi delal a nepomohlo nic az preinstalace win... Tak doufam, ze to ted bude jinak.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru