Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nejde obnovit zálohu v AOMEI Backupper

V prípade, ak si zmenil alebo zasiahol do veľkosti systémových oddielov po predmetnej zálohe, bude tvoja záloha nefunkčná, môžeš sa s ňou rozlúčiť.

Zmenou oddielov sa prepíše prvý sektor na disku v ktorom sú presne definované údaje na prvom bite na nízkej úrovni. Preto je zápis v prvom sektore sektor nesmierne dôležitý úplne pre všetko, od zostavy HW, Bios, až po obslužný, systémový SW. Samozrejme, zmenu primárneho a aktívneho oddielu si zapíše tiež aj Windows počas reštartu do Registrov a systému.

Z uvedeného objektívneho dôvodu nie je možné uviesť tieto dáta retrospektívne do pôvodného stavu z bitovej zálohy. Žiaden recovery SW toto nedokáže, resp., dokázal by, ale výhradne dvoma úkonmi po sebe, tj. po dvoch reštartoch PC s následným prepísaním dát na prvom sektore disku tak, aby korešpondovali s dátami na bitovej zálohe OS. Ešte som sa ani s plateným Recovery SW, ktorý by toho bol schopný, nestretol.

Zmenu systémového oddielu v prvom sektore vykoná napríklad aj pokus alebo inštalácia druhého OS prípadne nerozmysleným zásahom v Správe diskov alebo z externého média.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny