Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dobrý den, měli jsme v práci teď úplně stejný problém. Udělali jsme zálohu celého SSD disku v note…
MarM 29.06.2016 20:18
MarM
A zalohoval si len oddiel, alebo aj MBR+tabulku particii, alebo co si zalohoval? Bolo tam MBR alebo… poslední
MM.. 29.06.2016 22:18
MM..

Dobrý den,

měli jsme v práci teď úplně stejný problém.

Udělali jsme zálohu celého SSD disku v notebooku přes vytvořenou USB bootovací flashku s AOMEI Backupper 3.2. Následně jsme zformátovali celý disk, nainstalovali čisté Windows 10 (kvůli upgradu zdarma) a chtěli ze zálohy opět vrátit zpět původní instalaci Linuxu (na ten stejný disk, který se zazálohoval). Bohužel při obnově také dostáváme zde řešenou chybu "code 214 - Not enough reserve space". Vyzkoušeli jsme následně všechny možné kombinace nastavení obnovy, googlovali řešení, ale nic nepomohlo.

Naštěstí jsme si před zformátováním disku udělali ještě druhou zálohu pomocí Clonezilly. Ta obraz obnovila bez jediného problému.

AOMEI Backupper jsme před tímto několikrát úspěšně použili a chválili si jeho výborné ovládání, jednoduchost, přehlednost, rychlost, dostupné volby (možnost zašifrování zálohy), free použití pro firemní sektor atd. Bohužel teď nás zklamal a jedna špatná zkušenost už z něj udělala nespolehlivého kamaráda, na kterého se nemůžeme 100% spolehnout. Do budoucna budeme tedy používat jako free řešení pro malou firmu Clonezillu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru