Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno MP3 prehravac s flash pamatou alebo s HDD? (Creative ZEN Vision M vs. Creative ZEN V Plus)

Pred nejakym casom som vyriesil aj kupu mp3 prehravaca, tak som prisiel po "skuskovej dobe" napisat rozlusknutie.

» Nakoniec som si vybral prehravac s 8GB flash pamatou, konkretne iAudio F2 4GB za cenu kusok nad 4.000,- Sk (s DPH) a po vyse mesiaci intenzivneho (cez tyzden denne viac ako 4 hodiny) pouzivania su pocity jednoznacne kladne.

» Prehravac ma vsetky ficury, co od mp3 prehravaca pozadujem, maly, designovo pekny (subjektivne, avsak iste nezostane nepovsimnuty, konecne to nie je nejaka neoblena skatula do krku), rychly s velmi prijemnou vydrzou. Vyrobca udava 22hodin, co v skutocnosti aj vydrzi (pri prehravani mp3, s videom je to uz horsie).

» Kvalita reprodukcie je na vysokej urovni, prehravac obsahuje mnozstvo nastaveni na zvyraznenie basov a upravu zvuku (predvoleny a uzivatelsky nastavitelny ekvalizer). Priamo som ho mal moznost porovnavat s Emgeton X1 Cult (temer o polovicu lacnejsi, s rovnakou kapacitou) a zvuk som porovnaval s kamaratom, obaja sme sa zhodli, ze iAudio je o level vyssie. Ja ho pouzivam so sputnami Koss Spark Plug, preto mam vypnute vsetky zvyraznovace basov. Prehravac pocuvam na hlasitosti 8-12 (zo 40) a hudba je naprosto dominantna aj v hlucnom autobuse. (Neviem, ci nizka hlasitost prispieva k vydrzi prehravaca)

» Nahravanie z integrovaneho mikrofonu je jednoduche na obsluhu, skoda, ze neexistuje moznost ukladat subory do mp3 (:-(). Skusal som nahravat prednasky a bol som prekvapeny kvalitou. Z radia a ext. zdroja som neskusal, tuto ficuru aj tak nevyuzijem.

» Nastavenie spravania prehravaca je skutocne detailne, nastavite vsetko od casu a display-a cez upravu reprodukovaneho zvuku az po spravanie sa prehravaca po pripojeni (UMS alebo MTP)

» Spracovanie zovnajska je skutocne fajn, zatial sa nic odnikial nesupe, avsak krycia folia na display (v baleni som dostal este + 2 kusy) sa vsak skoro "poskrabala". Zatial ho nemenim, videa na nom nepozeram, takze to nicomu nevadi. Co som ocenil je, ze kryt na MiniUSB rozhranie sa vybera velmi lahko. Mal som predosle zle skusenosti s prehravacmi (aj so spominanou X1), ze gumy a kryty sa museli vyberat perom ci inym ostrym predmetom. Tu som nemal problem od prvej chvile.

» Ergonomia: tejto som sa bal, pretoze nemam najmensiu ruku, avsak na logicke usporiadanie ala mobil sa zvyka rychlo a s trochou cviku je ovladanie prijemne a bezproblemove.

Summa sumarum: Za svoje peniaze som dostal kvalitny, pekny a zaujimavy mp3 prehravac, ktory je mozne prilezitostne pouzit aj na zaznam zvuku (prednasky) a odsledovanie nejakeho kratkeho filmu ci precitanie si kratsieho txt suboru.

http://www.2dayblog.com/images/2006_september/cowon _f2.jpg

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny