Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno MP3 prehravac s flash pamatou alebo s HDD? (Creative ZEN Vision M vs. Creative ZEN V Plus)

Vcera tu mal mif jednu otazku a kym som stihol odpoved, uz bola zmazana, tak to vlozim sem:

Napis, plz, presny typ.


iAudio F2 (4GB), neviem ako by som ho presnejsie specifikoval, zeby seriove cislo? :-p

dle tve "nanorecenze" ;-) to nebude zadny sunt

Vdaka, beriem to ako "nano-poklonu" :))

venoval kamosce ke dni vyskytu

Myslim, ze je to dobra volba, ten prehravac je tzv. "sexi", umela hmota sa nikde zatial neosuchala, priatelka si ho uzije, skvely zvuk, dobry display, pekny vzhlad (kazdy si ho myli s telefonom, kazdy chce mat taky "telefon"). Doporucujem kupit este spagat do krku (sam som kupil v mobilshope za 50,- poctivych chechtakov taky slusivy cierny, co sa k nemu hodi).

Jeste jedna vec: prilozena hluchatka jsou spunty ci pecky?

mif mi to teraz cele pekne pototo, nasiel jedine slabe miesto, na ktore som zabudol. K otazke, k mp3 prehravacu sa dodavaju pecky, ale su zalostnej kvality. V niektorych (mnohych) recenziach dodavane sluchatka proste z testu vynechaju, ich kvalita je casto tragicka. Tieto boli pre mna po Koss Spark Plug uplne nepocuvatelne, este aj v porovnani s inymi sluchatkami z mp3 (konkretne s kamosovym emgetonom). Mozno je to tym, ze som zvyknuty na spunty a "odizolovane" okolie pri pocuvani, ale od iAudio a pri takej cene som cakal viac. Ale hovorim, ani ja to moc neriesim, tie dodane som zahodil na spodok suplika a odvtedy pouzivam Koss-ky (na mp3 musim vypnut vsetky bass, trebble enhancementy, pretoze kossky su uz aj tak dost basove, ale btw. tymito ficurovinami sa zvuk da fakt kvalitatne posunut dopredu).

A teraz k AZORovej otazke:
S prevadzanim *.rm suborov do mp3 ci ako video som mal aj ja neskutocne trable. Nicmene, na BBC to pre mna nikdy nie je potrebne, stahujem priamo mp3.

Co to vlastne stahujem:
Oblubene su stranky BBC Learning English, v casti Watch&listen najdete fajn videa (z videi mozem menovat The Teacher, ktory genialne vysvetluje anglicke idiomy, to je vsak skor pre deti, ale ja to s nimi vzdy pozeram ;-)) a nahravky ako trebars 6 minutes english, People & Places atd. Temer vsetky Learning english podklady maju aj transcript (presny prepis textu), dokonca gramaticke a ine cvicenia - dokonale pre skoly a ucitelky anglictiny.

Dalej stahujem podcasty z klasickeho BBC radia (z roznych stanic) takisto vzdy v mp3. Na svoje oblubene mam nastavene odoberanie RSS. Digital Planet, Adam&Joe (kamosove),Interview, Talk about english atd atd, je ich tam mnoho, staci si vybrat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny