Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Reset BIOSu u Windows tabletu

Dobrý den mám problém s tabletem lark Ultimate 7win. Nechtěné jsem v BIOSu zakázal USB a teď nemůžu připojit klávesnicí ani myš . dotyk nejde a nemůžu se tak dostat do Windows. Tablet jsem i otevřel a marně hledal CMOS baterií nebo nějaké jumpery. Prosím o pomoc

Předmět Autor Datum
Ak nevies jak sa nahadzuju defaults t.j. nevies kde je spravna prepojka (plosky) na doske, tak to vy…
MM.. 18.04.2016 15:28
MM..
P.S. v nejakom recovery mode (moze sa to aktivovat drzanim nejakych tlacitok pocas zapnutia) by teor…
MM.. 18.04.2016 15:31
MM..
Mozes skusit aj toto skratovat az chvilku po zapnuti, a potom pustit ale ide tam o timing ptz mu vla…
MM.. 18.04.2016 15:36
MM..
... a skus odpojit hlavnu baterku na 5-10minut alebo trebars aj na 3dni. Ak ta vec ma hodiny tak tam…
MM.. 18.04.2016 15:41
MM..
Do BIOSu se snad vleze kombinací HW tlačítek přímo na těle, ne? Přímo v setupu by se možná také dalo… poslední
windowsáč 18.04.2016 17:43
windowsáč

Ak nevies jak sa nahadzuju defaults t.j. nevies kde je spravna prepojka (plosky) na doske, tak to vyriesis asi uz len reflashom biosu, ak sa ti to vobec podari bez vstupnych zariadeni na tablete (tlacitkami to hodit do nejakeho recovery modu a potom nejak cez USB s PC flashnut, apod. Skus si dat do google ten tablet a nejake slovo recovery alebo defaults apod

P.S. a nechapem preco zakazujes v BIOSe USB porty, vobec by si tam nemal ani liezt, lezes tam na vlastne riziko a ked nevies co robis tak to riziko je znacne.

P.S. v nejakom recovery mode (moze sa to aktivovat drzanim nejakych tlacitok pocas zapnutia) by teoreticky mohla byt aj moznost nahodit defaults. Ale ten mod by musel ignorovat povodne nastavenia biosu. Samozrejme nepoznam tvoj tablet to pozna len jeho vyrobca a pripadne google ak to uz niekto riesil kto ma na to patricne info (servisaci apod).

... a skus odpojit hlavnu baterku na 5-10minut alebo trebars aj na 3dni. Ak ta vec ma hodiny tak tam nejaka baterka ich musi udrziavat (bud hlavna alebo je tam napajkovany nejaky goldcap, preto pisem skus aj 3dni alebo aj tyzden. Alebo tam je nejaky mini akumulator napajkovany...). Nemusi to zmazat nastavenia biosu, ale moze ak to je v biose standardne takto urobene.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru