Předmět Autor Datum
súhlasím, a ja už fakt nechápu tie "rozdvojené osobnosti", či sa im z toho urobí dobre? a už absolut…
Mlocik97 26.04.2016 15:48
Mlocik97
Tak čučím, že psát něco do připomínek je na dvě věci ........ (pro velký nezájem to bylo to naposled…
M-Pol 27.04.2016 16:19
M-Pol
Smazal jsem to celé, hodnota většiny odpovědí i tazatele se limitně blížila nule.
karel 27.04.2016 16:21
karel
Omluva. Díky za zásah. poslední
M-Pol 27.04.2016 16:25
M-Pol

súhlasím, a ja už fakt nechápu tie "rozdvojené osobnosti", či sa im z toho urobí dobre? a už absolutne nepochopím takých čo opravujú chyby iných aj ked to majú správne hlavne pri tom upozornení na neexistujúcu chybu urobia oni sami v pravopise v slove ktoré má 5 písmen, 20 chýb. (že to aj dokážu, to bych zapsal do "knihy rekordov edícia pre naprosto retardované kidi".
Osobne by bolo vhodné dať téma "pripnuté" na začiatku, kde by bylo jasne napísané že v prípade takýchto (sry) kokotov, aby na nich nikto nereagoval, prípadne ak by to bylo prehnané aby ich nahlásily adminom a uviedol nejaké maily 2-3 aktívnich ludí ktorý by sa o ot staraly. Taky by rovno vedla tlačítka odpovedať by mohlo být tlačítko "nahlásiť" a poté by byla možnosť vybrať (zakliknúť jedno nebo aj viacero) možností (dôvodov) a to čo ma zatím napadlo tak:

Urážanie
Spam
Rozdvojená osobnosť

taktiež bych tam dal nejakú možnosť ktorá by pokryla časť nevhodných rád ktoré by mohli narobiť viac škody ako užitku (vid "doporučujem ti túto hernú sestavu za 40 tisíc s hernou grafikou GT 745")

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru