Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno problém s instalací acrobat readeru ( jakékoliv verze)

Dobrý den, moc rád bych požádal o radu s indtalací acrobat readeru ( všechny verze mi hlásí stejnou chybu) Přešel jsem z Win7 na Win 10 a začal problém. Po doinstalování W10 se mi všechny PDf začali otevírat v prohlížeči ( chrom) to jsem nechtěl a pustil jsem aktualizaci acrobat readaderu DC ..ta už nedoběhla a nahlásilo to chybu ( nelze najít instalační balíček, po prozkoumání složky v program files, jsem zjistil že je prádná...zkoušel jsem stáhnout, ale stále ta samá chyba, přešel jsem zpět na Win7, ale chyba zůstala. nyní popíšu přesně chybové hlášky. pustím instalaci na otherversions, instalace se spusí, běží, začne se stahovat a nakonec vyskočí hláška - Funkce, kterou chcete použít, se nachází na síťovém prostředku, který není přístupný.Klepnutím na OK akci opakujte, nebo zadejte do uvedeného pole jinou cestu obsahující instalační balíček AcroRead.msi......Děkuji moc za pomoc.

Předmět Autor Datum
Po doinstalování W10 se mi všechny PDf začali otevírat v prohlížeči ( chrom) to nie je normálne, m…
sakraforte 26.04.2016 19:52
sakraforte
Lepšie než zo "slnečnice" (nechápem, prečo všetci sa upierate na túto stránku - často sú tam už neak…
yYy 26.04.2016 20:28
yYy
tak tak - internetový prohlížeč nemá co otvírat pdf. pdf reader nesmí mít povolený javascript a volá…
lední brtník 26.04.2016 21:12
lední brtník
nechápem, prečo všetci sa upierate na túto stránku No asi preto, lebo z odkazu, ktorý si mu dal a k… poslední
sakraforte 27.04.2016 11:13
sakraforte
Zkus před instalací spustit tento nástroj: Adobe Reader and Acrobat Cleaner Tool
Zdenál 26.04.2016 20:39
Zdenál
Tak nějak si to i já myslím.
pedrosso 26.04.2016 21:23
pedrosso
Spíš to vypadá,že se ti .pdf otvírá v integrovaném prohlížeči desítek. Nezkolabovala nějaká instalac…
pedrosso 26.04.2016 21:23
pedrosso
Všem moc, děkuju...Funguje to tu suprově. Pomohlo mi to. cleener nezabral...po spuštění nové instala…
Marek Peška 27.04.2016 02:27
Marek Peška

Lepšie než zo "slnečnice" (nechápem, prečo všetci sa upierate na túto stránku - často sú tam už neaktuálne verzie) je stiahnuť priamo z originálneho zdroja reader (pre Čechy je i česká lokalizácia stránky).
A za ďalšie - Acrobat Reader je dosť veľký zrút miesta a pamäte. Skúsiť na čítanie PDF súborov buď Foxit Reader (dokonca má i českú lokalizáciu), prípadne iný voľne dostupný PDF Viewer.

Okrem toho - pre súbory PDF (aby sa neotvárali napr. v prehliadači) nastaviť asociáciu s programom pre PDF - nastaviť ako predvolený program.

nechápem, prečo všetci sa upierate na túto stránku

No asi preto, lebo z odkazu, ktorý si mu dal a ktorý použil už on sám, stiahneš len inštalátor a nie inštalačku. A jemu to padá práve pri tom, keď ju chce tým krepým inštalátorom stiahnuť. Vedia ? Nechápem, prečo ju Adobe "schováva" a prehrabávať ich webom je zabíjanie času.
A k tým aktuálnym verziám na Adobe :-D Prečo mi hneď po nainštalovaní akože podľa teba aktuálneho Readeru z ich stránky, hneď siahne upgrade, ktorý je taký veľký ako inštalačka ? zZz..

Všem moc, děkuju...Funguje to tu suprově. Pomohlo mi to. cleener nezabral...po spuštění nové instalace to hlásilo stále stejnou chybu...Nainstaloval jsem foxit reader. Běhá to. Ještě jednou díky. Až bude víc času zkusím zjistit, kde je zakopaný pes..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru