Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem cygwin - jak zacit?

prosim vas stahl sem si cygwin z oficialnich stranek a z ceskeho mirroru (naka VS) nainstalova base (67MB) ale co dal? rad bych treba amarok a jine programy, netusite jak je doinstalovat pres prikazovy radek (zastupce mam na plose) nebo musim do toho setup.exe stahnout a nainstalovat? prosim help, prosel sem 10webu pres google ale vsude pisou pouze a jen jak nainstalovat uz ne jak pracovat, hruza a tenhle:
http://www.jakpsatweb.cz/clanky/instalace-cygwin.ht ml
jeste napise:

Vím, že věcí, které by se měly pro windowsáky popsat, aby s tím mohli dělat, je asi tisíc. Ale nemám na to čas, to bych musel napsat helpku pro Linux. Nápověda je příkaz man. Pamatujte si, že když nevíte, co se děje, zkuste zmáčknout q nebo případně ctrl+C, či navýsost brutální kombinaci ctrl+D.

3-[:-/:-(:.(

dokaze tu nekdo poradit prosim?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
www.cygwin.com Cygwin is not a way to run native linux apps on Windows. You have to rebuild your ap… poslední
MM.. 22.05.2007 17:54
MM..

www.cygwin.com

Cygwin is not a way to run native linux apps on Windows. You have to rebuild your application from source if you want it to run on Windows.
Cygwin is not a way to magically make native Windows apps aware of UNIX ® functionality, like signals, ptys, etc. Again, you need to build your apps from source if you want to take advantage of Cygwin functionality.

Mozes aspon trochu priblizit ze co by si chcel s cygwin-om robit? (predpokladam ze si ho neinstaloval len kvoli amarok-u ::))

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru