Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s myší

Zdravím, nedávno moje myš začala zlobit a špatně fungovala citlivost při pohybu z prava do leva a obráceně (dolu, nahoru fungovalo v pohodě) usoudil jsem že myš už je stará a že už jednoduše odešla. Když jsem si ale koupil novou tak začala po chvíli dělat to samé a došlo mi že to nejspíše bude chyba počítače. Setkal se už někdo s tímto problémem popřípadě ví jak ho vyřešit?

Předmět Autor Datum
Dobrý den, prvorade bych vyskúšal vymeniť povrch po ktorom ten potkan beží, isto už dosť stolík dohr…
Mlocik97 30.04.2016 12:52
Mlocik97
Díky moc, zkusí všechno uvidím co pomůže :)
Random 30.04.2016 12:59
Random
Stahni a vypal na DVD Ubuntu Restartuj pocitac a nabootuj Ubuntu z DVD mechaniky, nespoustej instal… poslední
RedMaX 30.04.2016 13:21
RedMaX

Dobrý den, prvorade bych vyskúšal vymeniť povrch po ktorom ten potkan beží, isto už dosť stolík dohrýzol,... Skúste pod neho dať napr. obyčajný kancl. papier.
Ak aj nadalej budú pretrvávať problému, skúsil bych preinštalovať driver chipsetu základnej dosky, a USB driver (driver pre myš). Možno tam máte aj nejaký malware, vyskúšať môžete aj MBAM a AdwCleaner,...

Stahni a vypal na DVD Ubuntu

Restartuj pocitac a nabootuj Ubuntu z DVD mechaniky, nespoustej instalaci, nech jen live rezim, ktery se nikam nezapisuje a funguje jen z toho DVD.

Ozkousej mys, bude-li fungovat, mas jistotu, ze problem neni v mysi ani v podlozce a ze musis preinstalovat drivery nebo vyhledat viry ve Windows, jak ti radi kolega.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru