Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Digitální kamera na dovolené - výběr

Dobrý den, omlouvám se jestli to jsem úplně nepatří, ale snad se tady najde pár nadšenců do videotechniky.
Sháním kameru na natáčení dovolených. Vybral jsem sjcam sj4000, bohužel jsem následně zjistil, že má prý katastrofální záznam zvuku, což by znemožňovalo cokoliv komentovat. Chtěl bych něco podobného - širokoúhlý obraz (klidně fisheye),malou,lehkou odolnou a s displayem (většina těchto akčních kamer se dělá bez displaye, ale já si moc neumím představit, jak s tím něco natáčím, když bych neviděl kam mířím + sem tam občasnou fotku).
Chtěl bych utratit nějaký skromný peníz a nalézt nějaký dobrý kompromis, jelikož jsem totální amatér a drahá technika by pro mě byla nejspíš naprosto zbytečná. Představoval bych si něco nejlépe do +- 4000 kč

děkuji za ochotu :)

Předmět Autor Datum
Já na dovolenou používám na běžné natáčení https://www.mall.cz/videokamery/sony-handycam-hdr- pj10e…
Georgiuss 01.05.2016 10:31
Georgiuss
děkuji za příspěvek.. Asi skončím u njějaké takové kamery, mně se na těch kamerách typu gopro líbí,… poslední
mathyman 01.05.2016 12:44
mathyman
Co je to natáčení dovolených ? Památky v Římě nebo vlastní jízda na vodním skútru ? Kameru do ruky n…
leo 01.05.2016 10:36
leo

Co je to natáčení dovolených ? Památky v Římě nebo vlastní jízda na vodním skútru ? Kameru do ruky nebo přidělat na kolo, helmu, padák ? Podle toho buď klasickou kameru (za cenu od 4000 není problém koupit)nebo outdoorovou. Fisheye - to je opravdu pro speciální záběry sportu, nedovedu si představit, že by na to někdo koukal při natáčení rodinné večeře... Další možnost je použít foťák - dneska natáčejí video všechny a full HD většina.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru