Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak zjistit ip serveru poštovní schránky

A co namísto urážek raději uvést odkaz na ten "původní příspěvek" nebo zkopírovat řešení ještě jednou? Nebo to pod úroveň tvé prudce vysoké inteligence?

Pokud jsi tím ale myslel níže uvedený návod, tak ten bohužel zadání neřeší, protože do společného pracovního prostoru vidí všichni a nelze vytvořit společný prostor jenom pro dva uživatele nebo to v daném návodu aspoň není uvedeno:

V první řadě zase řešíš nesmysl. Osobní účet je OSOBNÍ, a proto je dostupný POUZE danému uživateli A správci počítače (opět se dotýkáme segregace rolí). Chceš-li zřídit společné pracovní prostory, tak na to je vyhrazeno několik již předchystaných umístění, jmenovitě %ProgramData% pro spíše aplikační věci a %allusers% pro data typu fotky/muzika apod. Případně lze na vhodném místě v adresářové struktuře (např. C:\Data nebo D:\Data) zřídit administrativně zcela nezávislé společné úložiště a podle potřeb nastavit práva. Budeš-li operovat s tím, že to chceš na ploše (nebo kdekoli jinde), můžeš vytvořit junction pointy (U XP je třeba speciálního nástroje buď z resouce CD nebo od sysinternals). Jak vidíš, na vše bylo myšleno a vše je řešitelné.
Takže další nápady jak zrušit Šefovi admin účet a přitom zachovat potřebnou funkčnost PC bez zbytečných omezení?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny