Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nenabíjení baterie a hučení notebooku po vypnutí

Dobrý den, mám 2 problémy s mým notebookem Dell Inspiron N5110 a nevím jestli náhodou nějak nesouvisejí. Trápí mě pohled na kontrolku "napájení ze sítě", přičemž je tam uvedeno, že se notebook nenabijí. Momentálně se tam zobrazuje 77%, ale ještě 3 dny zpátky tam bylo 83%. Děsí mě představa že to tak půjde dál až do úplného vyčerpání baterie a nemožnosti notebook rozběhnout.
Ten další problém tkví v tom, že notebook po vypnutí stále pracuje. Displej normálně oznámí "odhlašování" + "vypínání" a všechno nasvědčuje tomu, že se společně s ním vypne i jádro notebooku. Jenže se vypne jen displej a notebook hučí dál. Tak je to i při režimu spánku. Což mě vede k uvedení dalšího problému spojeného s tím - z režimu spánku nelze notebook probudit. U jiného počítače stačí zmáčknout kterékoliv tlačítko a obraz naskočí, u mě však jakýkoliv pokus o probuzení končí neúspěchem - ať mačkám cokoliv, obraz nenaskočí. Notebook tedy musím vypnout manuálně přes tlačítko. Všiml jsem si, že tímto způsobem notebook umlkne a nejede dál jako v případě vypnutí přes "start".
Moc bych vás prosil o rady, jestli s něčím podobným máte zkušenosti, protože já jsem absolutně bezradný a nevím co s tím :-/

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny