Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Paypal Dobijeni Era

Dobrý den,
Mám menší problém, dřív mi stránka www.paypal-dobijeni.cz v pohodě šla, ale v poslední době to nejede, psal jsem na podporu TrustPay a tam mi napsali, že to od nich koupila firma Trustly, která nemá českou podporu,napsal jsem ji, zatím neodepsali, no a aktualne potřebuji dostat peníze na paypal, vím že to jde přes převod z účtu klasicky, ale můj paypal je na jméno Luboš Ch****ř, ale účet není můj je mé mamky Bohumily Ch****řové, no a ty je problém,protože tam píšou že musí být stejné jméno, křestní jméno jde změnit,ale přijmení nejde. Myslíte, že v tom lepším případě by mi peníze vrátily ? nebo by je vzali ? Mám ještě nějakou možnost dobití účtu (kreditkou nemůžu) ?
Banka je Era(ČSOB) na paypal dobijení je pouze fio a ceska sporitelna i když tam píší že tam má být Čsob.
Děkuji

Předmět Autor Datum
Iné možnosti dobitia ako bankovým prevodom (z uvedených bánk) alebo kreditkou momentálne nie sú. Tak…
Anon-user 14.05.2016 13:18
Anon-user
Aha, tak to asi bude ten problém - minulý týden jsem si posílal peníze z účtu na Paypal, ale platba… poslední
Kachlík 14.05.2016 13:36
Kachlík

Iné možnosti dobitia ako bankovým prevodom (z uvedených bánk) alebo kreditkou momentálne nie sú. Takto isto sa predvádza Paypal a Trustly aj na Slovensku - len s tým rozdielom, že tu si vybrali Poštovú banku, UniCredit a OTP banku. Z tých to dobíjanie údajne funguje a nikoho zrejme nezaujíma, že sú to banky, kde väčšina ľudí nemá účet.

Firma Trustly, ktorá začala pre Paypal tieto úhrady sprostredkovávať bude asi skupina "obrovských odborníkov", ktorá spustila službu bez toho, aby mala zmluvy s bankami. Aj stránka pre dobíjanie je funkčná len občas a polovica informácií na nej chýba. Vyzerá to naozaj úžasne profesionálne. Že ti neodpovedali na e-mail, tak to len dokresľuje čo to bude za firma. Mne už začína byť jasné, že Paypal sa takýmto spôsobom veľmi skoro zlikviduje aj so svojou pomerne dobrou povesťou.

Čo sa týka vrátenia peňazí pri prípadnom neúspešnom pripísaní na účet PayPal, tak teoreticky by sa ti mali vrátiť na bankový účet. Ja osobne by som to ale neskúšal, pretože ak sa na bankový účet nevrátia, tak sa všetci budú tváriť, že oni za to nemôžu...

Aha, tak to asi bude ten problém - minulý týden jsem si posílal peníze z účtu na Paypal, ale platba se vrátila (oříznutá o nějaký ten polpatek - z 500 došlo zpět 415 Kč). Hledal jsem proč, když to zatím fungovalo bez problémů, a koukám, že tady je asi vysvětlení (mezitím jsem to zkusil poslat znovu, tak uvidíme, kolik si zase nechají za drápky - jo, a mám M-bank).
Sice to nepomůže v řešení problému, ale je vidět, že se to asi fakt hrne do záhuby :-/.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru