Předmět Autor Datum
Tento problém sa je riešiteľný ak by si prezradil región, oblasť, alebo miesto (napr: Jarovnice). Ch…
Ansam 16.05.2016 15:17
Ansam
Som z BA a stačí mi Slovensko
Sakja 17.05.2016 10:34
Sakja
Ak si z BA a občas zájdeš aj do okolitých dedín, tak odporúčam 4KA (SWAN). Hovory a SMS a dátové slu… poslední
Ansam 17.05.2016 10:51
Ansam
Nikto nic studovat nemusi, dnes a uz jedna s operatorom individualne a cennikove ponuky ta zaujimat…
fleg 16.05.2016 16:12
fleg
O2 má akciu, že vždy, keď si kúpiš novú SIM kartu, tak tri mesiace platíš mesačne 3 eurá za 500 MB (…
los 16.05.2016 16:31
los

Ak si z BA a občas zájdeš aj do okolitých dedín, tak odporúčam 4KA (SWAN). Hovory a SMS a dátové služby sú za 4,- € na 16 mesiacov do spotrebovania za hovory, SMS a dátové služby. Hovory 4 centy/min, SMS 4 centy/1 SMS a dátový balík s jednorázovou aktiváciou, alebo automatickou obnovou (po spotrebovaní predplateného limitu) si môžeš vybrať za 1 €, alebo za 4 € (do spotrebovania predplateného balíka):

[4KAl6fVd.jpg]

Takže keď vybehneš z BA aktivuješ si balík GIGA Plus za 4 € a máš po problémoch. Ak si trvale v BA postačuje aktivovať balík GIGA.

Nikto nic studovat nemusi, dnes a uz jedna s operatorom individualne a cennikove ponuky ta zaujimat nemusia. Povies predstavu a bud to dostanes alebo nie.
Z praxe.
O2 ma stale velke problemy s datovymi pripojeniami aj po rokoch. Ci je to to tym, ze cast datovej infrastruktury si stale prenajima, ci ich neschopnostou je otazne. Cize pokial ide o data O2 treba vylucit.
Telekom ma asi najlepsiu siet, funguje ako ma (vacsinou), ale zase blby marketing a ich sucasne cennikove ponuky su stale horsie a horsie. Maju tam nejaku blbu hlavatku na marketingu, ci razi "divny smer".
Orange je nieco medzi, ceny nic moc, ale pokrytie a kvalita sa da.
4ka ma slabe pokrytie, ale kedze ma malo abonentov siet ide zatial super (tam, kde je signal).
Zvysni virtuali maju vsetko len v prenajme a nemaju vlastnu infrastrukturu.

O2 má akciu, že vždy, keď si kúpiš novú SIM kartu, tak tri mesiace platíš mesačne 3 eurá za 500 MB (po prečerpaní sa spomalí rýchlosť). Takže ak ti 500 MB mesačne stačí, si v oblasti s dobrým pokrytím O2 a máš mobil s Dual SIM, tak si môžeš rovno kúpiť napríklad tri SIM karty a postupne si ich po troch mesiacoch aktivovať (novú kartu treba aktivovať približne do jedného roka, tri mesiace sa počítajú od aktivácie). Lacnejší internet v mobile asi nie je.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru