Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Web mobileshop.eu Note 4 duos

Ahoj,

vsem co uvazuji o koupi na mobileshop.eu jedna rada - tuto myslenku prosim rovnou zavrhnete a poohlednete se jinde!!!

Pokud se telefon v CR neprodava, stale je tu treba amazon, nebo velke nemecke eshopy dodavajici do CR. U techto prodejcu alespon mate nejake zaruky a jistotu zakaznickeho servisu.

Mobileshop.eu je bohuzel podvodny slovensky eshop a ja jeden z napalenych zakazniku.

14/11 jsem si objednal HTC Desire 10 Lifestyle Dual SIM. Nikde jinde se v te dobe neprodaval a meli ho za dobrou cenu, tak jsem to bohuzel risknul:-(

23/11 mi byl dorucen v jiz otevrenem baleni telefon HTC Desire 10 Lifestyle Single SIM. Pro me nepouzitelne, kvuli dvou SIM slotum jsem z toho obchodu objednaval.

Psal jsem emaily, volal jsem na infolinku (funguje zrejme pres Skype a jen v AJ), same sliby ze proveri a ten samy den se ozvou. Nasledne zadna reakce.

1/12 mi bylo odpovezeno na email a po dalsich urgencich mi byla zaslana adresa, kam telefon vratit (MOB-DIRECT KFT, Kurti Reka, Balzac in. 8-10, H-1136 Budapest). Telefon jsem nasledujici den odeslal (postovne 495 Kc!).

13/1 byl telefon prevzat v Madarsku. Ani po mnoha dalsich pokusech o kontakt a urgenci nemam penize (7500 Kc), ani telefon, ani zadnou odpoved z tohoto eshopu.

Pokud podrobneji prostudujete recenze na Trustpilot, zjistite, ze vetsina pozitivnich je vlozena uzivateli s chorvatskymi nicky (jaka nahoda, kdyz eshop provozuje Goran, Jelena, Vladan....) a jsou to v podstate jednoslovne, nebo jednovetne recenze.

Pro me rozhodne nejsorsi zkusenost s eshopem. Duraze doporucuji, nenakupujte zde. Tech pa usetrenych Kc za to nestoji.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny