Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Instalace Windows 10 na disk E:

Dobrý den. Potřebuji radu. Mám notebook s HDD 750 GB. Chytla jsem nějaky bordel na internetu který mi dělá neplechu. Potřebuji tedy přeinstalovat systém ale nemám na co zálohovat 260 GB dat. Můžu toto vyřešit tak, že rozdělím disk a na novou část disku E: nainstaluji novy Windows 10? Nepomohl mi žádný antivir, antimalware ani vrácení systému o týden zpět. Pokud toto půjde, půjde mi po instalaci spustit treba emailový klient na C:? Jde mi hlavně o emailové účty outlook, live mail a opera. Nevím o žádném rozumném programu pro záloku všeho jak tomu je u kamarádky která má thunderbird a mozbackup. Děkuji za rady.

Předmět Autor Datum
Udělat to tak lze ... ale !! Jakmile nainstaluješ na stejný fyzický disk,byť rozdělený tak se bordýl…
pedrosso 26.05.2016 21:14
pedrosso
nemám na co zálohovat 260 GB dat pokud je nemáš nijak zazálohovaný už teď, tak je zřejmě nepotřebuj…
jirka44 27.05.2016 07:11
jirka44
Mate v počítači nejakú škodnú. Vykonajte kontrolu v tomto rozsahu: 1. Najskôr sa presvedčte o tom,… poslední
Ansam 27.05.2016 10:03
Ansam

Udělat to tak lze ... ale !! Jakmile nainstaluješ na stejný fyzický disk,byť rozdělený tak se bordýlek ihned dostane i do té zdravé části. Takže : data kamkoliv přestěhuj - nech je projet proti virům a disk v NB naformátuj a dej čistou instalaci,nebo recovery. Ten je na skrytém oddílu.

Mate v počítači nejakú škodnú. Vykonajte kontrolu v tomto rozsahu:

1. Najskôr sa presvedčte o tom, či zdroj problémov nie je nainštalovaný v počítači (Ovládací panel - Programy). Ak je v zozname zapísaný nejaký podozrivý (neznámy) program, odinštalujte ho.

2. Použite softvér AdwCleaner https://toolslib.net/downloads/viewdownload/1-adwc leaner/. Všetko čo nájde odstráňte.

3. Vyčistite počítač použitím softvéru MBAM free verzia: www.malwarebytes.org. Všetko čo ešte nájde odstráňte. (Pre používateľov Windows XP sú staršie verzie programu v tomto archíve http://www.instaluj.cz/malwarebytes-anti-malware/s tarsi-verze.

Bod 2 a 3 vykonajte v núdzovom režime systému. Windows 10 núdzový režim: https://365tipu.wordpress.com/2015/08/12/jak-resta rtovat-windows-10-do-nouzoveho-rezimu-safe-mode/

4. Po reštarte systému
Štart - Spustiť (ako správca) a vypísať scf /scannow (je to oprava systému) - ENTER

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru