Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s e-mailom na centrum.sk

Dobrý deň. Mám problém na e-mailu centrum: niekto sa mi tam nabúral a zmenil e-mail obnovenia hesla a samozrejme aj heslo. A teraz má prístup k mojim osobným informáciám ako je facebook, ostaté sociálne siete a e-maily. Chcem sa spýtať či sa ten účet nedá nejako zrušiť alebo zablokovať bez toho aby som sa na neho musel prihlasovať. E-mail : rudlinkoo@centrum.sk. Ospravedlňujem sa za pravopis lebo to píšem narýchlo aby sa niekto nedostal k mojim údajom. Vopred ďakujem za odpoveď.

Předmět Autor Datum
Vyplň pravdivo kontaktný formulár na tejto stránke: http://my.centrum.sk/kontaktnyacute-formulaacute… poslední
Ansam 28.05.2016 14:34
Ansam

Vyplň pravdivo kontaktný formulár na tejto stránke:
http://my.centrum.sk/kontaktnyacute-formulaacuter. html

Kontrolná otázka je dôležitým prvkom v nastaveniach bezpečného prístupu k vašej schránke. Budete ju potrebovať v prípade, že sa z akéhokoľvek dôvodu neviete prihlásiť do svojej schránky, najčastejšie v prípade zabudnutého hesla.

V takom prípade Vám systém umožní na základe správne zadanej odpovede na kontrolnú otázku zmeniť prístupové heslo a tým sa opätovne dostať do svojej e-mailovej schránky.

Odpoveď na vybranú kontrolnú otázku vyberajte pozorne. Malo by ísť o jednoznačnú odpoveď, na ktorú si pri danej kontrolnej otázke celkom určite spomeniete. Pri odpovedi dávajte pozor aj na voľbu veľkých a malých písmen v odpovedi.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru