Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pomoc s optimalizací kódu v delphi7

Odkaz na video mi funguje, jen se nenačítá, protože mám GPRS (občas i 3G).

Nápad s TShape je jistě dobrý, ale problém spočívá v tom že průsvitky jsou složeny z ruznobarevných pixelů. Šedá průsvitka tak ve skutečnosti není šedá, ale složena z množiny šedých pixelů. A to samé platí i o bílé a červené.

Už jsem si udělal registraci takže sem mužu dát konkrétní obrázky.

První obrázek (Liběchov2-j.jpg)tedy ukazuje stav kdy dochází ke kontrole polohy výhybek a bílé(odstín žluté) větve průsvitek tak ukazují do kterého směru vedou průsvitky. Toto je ovšem malá stanice, kde původně použitý algoritmus stačí. Ale protože mám zdrojový kod stejný a měním jen datové soubory k němu, není problém vykreslit jakékoliv nádraží, jak ukazuje příprava na další simulátor Olomouckého nádraží a tam už je opravdu veliké množství průsvitek. To je vidět na složeném obrázku OLM1.jpg .

Lze pomoci v optimalizaci kodu tak aby se vykreslily jen ty co jsou vidět, ale i tak při velikosti alespon 2 sekce (kvuli komfortu obsluhy, tedy přehlednosti) je zvoleno číslo 2059 průsvitek najednou.

Při hrubém výpočtu 18 průsvitek na jeden řádek (kolej) a kolejí muže být i 40, se dojde k číslu (18*40)*2 (18 průsvitek * 40 kolejí a celek násoben 2 sekcemi) což je 1440 průsvitek, které bych si přál rozsvítit najednou.


Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny