Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mutnutý mic mi přehrává Win zvuky

Dobrý den, když si mutnu přes tlačítko na sluchátkách mikrofon, tak mi to začne přehrávat zvuky z Windows, takže když bych si pouštěl písničky z YT, tak to uslyší všichni na TS/Skype. Když si zase přes tlačítko odmutuju mikrofon, tak už je to v pohodě. Zkoušel jsem i poslouchat zařízení a slyšel jsem to sám. Měnil jsem úrovně hlasitosti a boostu mikrofonu a když to vše snížím, tak je to utlumený, a nejde nic slyšet, jenže pak nemůžu mluvit přes mikrofon. Dá se to nějak odstranit ?
Win7 Ult
Realtek HD Audio
HS - Roccat Renga

Předmět Autor Datum
Hlavne si pozri v ovl.panely-zvuky na karte nahravanie, ze co sa nastavi ako aktivne nahravacie zari…
MM.. 30.05.2016 17:57
MM..
Mám 2 nahr. zařízení, mikrofon a stereo mix a už jsem zkoušel zakázat stereo mix, ale nepomohlo. Dok…
hledac 30.05.2016 17:59
hledac
Si to este skontroluj aj v tom programe ktorym komunikujes, ten moze mat v nastaveniach tiez za prve… poslední
MM.. 30.05.2016 18:04
MM..

Hlavne si pozri v ovl.panely-zvuky na karte nahravanie, ze co sa nastavi ako aktivne nahravacie zariadenie, ak mutnes ten mikrofon nejakym tlacitkom. Nasledne to tam skus pozakazovat/povypinat, to zakerne nahravacie zariadenie stereomix alebo co tam mas.

Si to este skontroluj aj v tom programe ktorym komunikujes, ten moze mat v nastaveniach tiez za prve ze z coho sa nahrava, a za druhe uroven hlasitosti. A bud sa moze nieco prepinat tam, alebo su vadne sluchatka a skratuje sa to v nich (mic na repro) ked to mutujes, alebo mas v tom programe na komunikaciu nastavene nejake automaticke zvysovanie urovne a ked je mic mutnuty tak to zvysuje uroven az kym tam nezosili nejake zbytky signalu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru