Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s Free PHP MySQL Generatorem

Ahoj,

po dlouhé době jsem si nainstaloval Free PHP MySQL Generator (od SQL Maestro https://goo.gl/twhP2v), poslední verze 14.10 z X/2014.
Na počítači mám nainstalován Apache 2.4 a PHP 7.0.

Když si na localhostu tím PHP generatorem vygeneruji databázi v PHP, po spuštění mi to vyhodí asi 4 hlášky o zastaralosti nějakých metod v PHP souborech a další chybové hlášení: Fatal error: Class 'CustomViewColumn' not found in C:\Apache24\htdocs\components\grid\operation_colum ns.php on line 9

Když tu samou databázi vygeneruji na komerčním webu, je vše v pořádku.

Pokud si na svůj počítač nainstaluji placenou verzi toho SQL maestro PHP Mysgl generatoru, rovněž je vše OK. Stejně tak mi placený program funguje na webu.

Jediné, co mě tedy napadá, je nekompatibilita toho Free Mysql PHP generatoru s PHP 7.0, protože můj poskytovatel webu má verzi 5.39. Tak jsem si nainstaloval poslední oficiálně dostupnou verzi PHP 5.5.36, ale chyba se nezměnila.

Nevím proto, zda ten free PHP generator je nějak závislý na verzi PHP nebo ne. Spíš si myslím, že ano, protože výrobce se u předposlední placené verze 15.12 chlubil, že tato podporuje PHP 7.

Protože jsem ale laik, rád bych se zeptal, jak ten problém vyřešit, třeba jestli např. nenainstalovat nějakou starší nepodporovanou verzi PHP? Naposledy jsem s tím Fre PHP Generátorem pracoval asi před třemi roky v rámci programu Xamp, který bych ale teď rád obešel.

Díky předem

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny