Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s "Ethernet káblom"

Po zapojení ethernet káblu " pevný internet" mi píše, že ho nebolo možné nájsť, respektíve, že je poškodený. Na notebooku sa mi nachvíľku ukáže, že pevný internet našlo , ale po 2 sekundách to zas bliká, že nebolo možné nájsť kábel. Kábel som kupoval 3 krát nový a nič, Vyskúšal som reinsštalovať drivery, skúšal som čokolvek, čo by tomu mohlo pomôcť, vie mi niekto poradiť, čo mám spraviť ? :) Ďakujem vopred.

Předmět Autor Datum
chyba môže byť hocikde,poškodený konektor v notebooku,niektoré novšie GB-LAN adaptéry vyžadujú kvali…
audax 04.06.2016 18:47
audax
Problém nastal zo dňa na deň, keď som večer notebook vypol a na druhý deň zapol. Klasicky som sa pri…
Kejbo 04.06.2016 18:52
Kejbo
mohlo to dostať aj nejakú "ranu z milosti" od búrky/blesku,to takto na dialku ťažko zistím,skús ešte…
audax 04.06.2016 18:57
audax
Dobre, ďakujem :) poslední
Kejbo 04.06.2016 18:59
Kejbo

chyba môže byť hocikde,poškodený konektor v notebooku,niektoré novšie GB-LAN adaptéry vyžadujú kvalitný CAT-6 kábel a neuspokojí ich nejaký lacný kábel z tesco/nay-shopu alebo starší CAT-5/5e kábel,aj keď za normálnych okolností by v tom až taký problém nemal byť,problém môže robiť aj zariadenie-modem,do ktorého to pripájaš,alebo medzičlánok-switch-router.....

Problém nastal zo dňa na deň, keď som večer notebook vypol a na druhý deň zapol. Klasicky som sa prihlásil a zrazu mi začalo písať hentú vec, nešla mi ani wifi, ale tá sa nejak napokon rozbehla. Nič som s káblami nerobil, nijak ich neprehadzoval ani nič podobné. Tým pádom by bola asi najlepšia možnosť reklamovať notebook ? Alebo sa s tým dá ešte niečo spraviť aj bez technickej podpory ?

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru